2019. február 23., szombat
Alfréd

Belföld

Kínos! Szél Bernadett buktatta le Vonát

Lassan már követni sem lehet, melyik ellenzéki párt, kivel szeretne együttműködni, az azonban biztos, az LMP miniszerelnök-jelöltje kifejezetten ajnározza Vona Gábort.

Szél Bernadett elszólta magát bécsi lakossági fórumán. A manapság már Gyurcsányékkal és a Jobbikkal is szövetkező zöldpárt társelnöke szombati, Bécsben tartott fórumán meglepő őszinteséggel ajnározta Simicska pártját, azt az ellenzék vezető erejének nevezte és Vonát is dicsérte – írja az Origo.


Végül is hónapok óta közös ponttá vált a két pártban Simicska személye: az oligarcha a Jobbikot zsebre vágta, az LMP-s Hadházy pedig lebukott, hogy a Simicska által szervezett titkos találkozókra jár Vonával. Szél Bernadett azonban más érdekeset is mondott bécsi fórumán, hiszen kifejtette, hogy kérte Gyurcsányt, hogy ne a DK székházában, hanem semleges helyszínen legyen a találkozó, mert akkor Vona is elment volna. Hát erről ennyit, hiába próbálja Vona elhitetni a közvéleménnyel, hogy nem feküdt le Gyurcsánynak, lépten-nyomon lebukik az ellenkezőjével – számol be az elszólásról a portál.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek