EUR: 331,22 Ft
CHF: 301,48 Ft
2019. október 18., péntek
Lukács

Belföld

Kínos! Szél Bernadett buktatta le Vonát

Lassan már követni sem lehet, melyik ellenzéki párt, kivel szeretne együttműködni, az azonban biztos, az LMP miniszerelnök-jelöltje kifejezetten ajnározza Vona Gábort.

Szél Bernadett elszólta magát bécsi lakossági fórumán. A manapság már Gyurcsányékkal és a Jobbikkal is szövetkező zöldpárt társelnöke szombati, Bécsben tartott fórumán meglepő őszinteséggel ajnározta Simicska pártját, azt az ellenzék vezető erejének nevezte és Vonát is dicsérte – írja az Origo.


Végül is hónapok óta közös ponttá vált a két pártban Simicska személye: az oligarcha a Jobbikot zsebre vágta, az LMP-s Hadházy pedig lebukott, hogy a Simicska által szervezett titkos találkozókra jár Vonával. Szél Bernadett azonban más érdekeset is mondott bécsi fórumán, hiszen kifejtette, hogy kérte Gyurcsányt, hogy ne a DK székházában, hanem semleges helyszínen legyen a találkozó, mert akkor Vona is elment volna. Hát erről ennyit, hiába próbálja Vona elhitetni a közvéleménnyel, hogy nem feküdt le Gyurcsánynak, lépten-nyomon lebukik az ellenkezőjével – számol be az elszólásról a portál.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán Viktor: Továbbra is érvényes a fővárosi egyezség

    Orbán Viktor: Továbbra is érvényes a fővárosi egyezség

    A miniszterelnök ugyanolyan bátor és magabiztos kormányzást szeretne látni, mint az előző kilenc évben. Orbán Viktor a Hír TV-nek a kihelyezett Fidesz-frakcióülés helyszínén adott nyilatkozatában azt is elmondta, hogy változatlanul érvényben tartja azokat a megállapodásokat, amelyeket az elmúlt időszakban Tarlós István leköszönő főpolgármesterrel kötött.

  • A Liget Projektről is hazudott Karácsony

    A Liget Projektről is hazudott Karácsony

    Bár a programjában Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester azt ígérte, hogy leállítja a Liget Projektet, ezt az ígéretét kénytelen volt módosítani arra, hogy a Városligetben nem kaphat új épület építési engedélyt.