EUR: 317,44 Ft
CHF: 279,53 Ft
2019. február 20., szerda
Aladár, Álmos

Extra

Kismamák és szerelmesek az idei A Nagy Duettben

Tegnap délelőtt bemutatták A Nagy Duett című műsor hatodik évadának versenyzőit. Az idei show-ban két várandós énekesnő mellett egy szerelmespár is szerepel majd április 15-étől minden vasárnap este a Tv2-n.

Összeállt A Nagy Duett hatodik évadának névsora. Liptai Claudia lesz a műsorvezető, és R. Kárpáti Rebeka vezeti majd a háttérműsort. Az idei szereplők között két kismama is feladatot vállal: Nagy Adri énekesnő a zsűri székében pontozza majd a produkciókat, míg Csobot Adél Rózsa György mellett bizonyít.


– Köszönöm, nagyon jól vagyok, így semmi sem akadályoz majd abban, hogy teljesíteni tudjak a színpadon. Külön öröm számomra, hogy egy ilyen nagy művésszel énekelhetek, mint Rózsa György, akivel már most imádjuk egymást – mondta Adél, aki partnerét a közös munka során magázza.

A profi énekesek között szerepel  Tóth Andi és Szabó Ádám is, akik az utóbbi időben közelebb kerültek egymáshoz, több van közöttük, mint barátság, de tegnap feltűnően kerülték egymást. Nagyon figyeltek arra, hogy egy közös fotó se készülhessen róluk. Andi színpadi párja egyébként Rippel Feri lesz, és máris élvezik a közös munkát. Wolf Kati a kétszeres olimpiai bajnok Fodor Rajmunddal, Kollányi Zsuzsi a sármos Kamarás Ivánnal, Marcellina a fesztiválrajongó Pumped Gabóval, Takács Nikolas a kézilabdázó Tápai Szabinával, Gönczi Gábor Erdélyi Tímeával, Gergely Róbert a kalandvágyó Megyeri Csillával, Horváth Tamás a mindig jó kedélyű Balázs Andival, Szabó Ádám pedig a balettművész Keveházi Krisztinával ragad majd mikrofont. Nagy Adri mellett Kasza Tibi és Pápai Joci lesz A Nagy Duett zsűrije.


 

 

Gergely Robi és Megyeri Csilla

Kapcsolódó Cikkek