2019. március 18., hétfő
Sándor, Ede

Egyéb Szeged

Kispárnára gyűjtöttek a szegedi ovisoknak

Holle anyóval érkeztek a Sportkoalíció, a Naturtex Kft. és az SCTT Egyesület kispárnái a szegedi Ovikhoz. A tavaly december közepéig tartó jótékonysági akcióból 481 ezer forint folyt be, amelyből 962 darab hipoallergén kispárnát vásárolt a civil szervezet, amelyeket most kezdtek szétosztani a gyerekek között.

A Naturtex Kft. felajánlásának köszönhetően egy kiváló minőségű, mosható Naturtex Poly-Soft kispárnát a Sportkoalíció „Aludj jól!” 1 Párna, 1 Álom jótékonysági akciójának keretében 500 forintért tudtak megvásárolni. Az akció nagykövetei szegedi sportolók.

Kapcsolódó Cikkek

 • Európai szaktekintélyek körében

  Európai szaktekintélyek körében

  Prof. Dr. Szécsi Gábor tanszékvezető egyetemi tanárt, a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karának dékánját március 2-án Salzburgban beiktatták az Európai Tudományos és Művészeti Akadémia (EASA) tagjai közé.

 • Nem kell rongálni a Mecseket!

  Nem kell rongálni a Mecseket!

  Több százezres kárt tettek a Mecsekben azok a kirándulók, akik az erdei műtárgyakat dobták tűzre, ha épp szalonnázni volt kedvük. Ezt elégelték meg a Biokom emberei és álltak elő egy remek ötlettel.

 • A győzelem lesz a cél a First Fielden

  A győzelem lesz a cél a First Fielden

  Amerikában nem is olyan nagyon régen, a Super Bowl-lal befejeződött az ott oly nagyon népszerű amerikai futball bajnoksága, míg Magyarországon e honban rövidesen elkezdődik a verseny.