EUR: 329,02 Ft
CHF: 298,69 Ft
2019. október 22., kedd
Előd

Belföld

Kiszivárgott a Soros-féle titkos kvótapaktum

Már két hete megszületett a Soros-féle kvótapaktum arról, hogy hogyan szereznének előnyt a választásokon a migránsbarát ellenzéki jelöltek.

A gondosan kiválogatott migránspárti képviselőjelöltek a legutolsó pillanatokban bejelentett visszaléptetésekkel próbálnának mandátumhoz jutni 66 egyéni körzetben. A céljuk ezzel nem más, mint a kötelező betelepítési kvóta érvénybeléptetése, amihez parlamenti többség szükséges.


A kiszivárgott részletek szerint legalább 66 egyéni körzetben tervez az ellenzék olyan utolsó pillanatra időzített, villámcsapásszerű visszalépést, amely után csak egyetlen Soros-párti jelölt állna szemben a kormánypártok indulóival. A választás napjára csak a legerősebbnek gondolt ellenzéki jelölt neve maradna a szavazólapokon, miután a többiek a választások előtt közvetlenül, a legutolsó órában dobnák be a törölközőt – írja az Origó.

Optimista becsléseik szerint a listán megszerezhető 40-43 szavazattal így matematikailag lehetne esélyük a migránspárti politikai fordulatra. Soros György vezérletével apró részletekbe menően kidolgozták a 66 egyéni körzetben történő visszaléptetési rendszert. A választás napjára csak a legerősebbnek gondolt ellenzéki jelölt neve maradna a szavazólapokon, miután a többiek a választások előtt közvetlenül, a legutolsó órában dobnák be a törölközőt.


Migránsokat fogadna be Karácsony Gergely

Uniós pénzből szervez migránsokról szóló érzékenyítő műhelysorozatot a Karácsony Gergely vezette zuglói önkormányzat egyik háttérintézménye és a Menedék Egyesület. A programsorozat kedden indult. Emlékezhetünk rá, hogy Karácsony Gergely pártja, a Párbeszéd Magyarországért csaknem három éve azt javasolta: „EU-s forrásokból újítsák fel és azonnal nyissák meg a használaton kívüli laktanyákat, azokban helyezzék el a menekülteket.”

Bevándorlóországgá tenné Magyarországot az ellenzék

Bevándorlóországgá válik-e Magyarország, vagy megmaradunk magyar országnak – címen tett közzé új videót Facebook-oldalán a Fidesz. Az első képkockákon a Keleti pályaudvaron 2015 szeptemberében „Allah Akbar!” kiáltozással tiltakozó migránsokat látni. „Ez lesz Magyarország sorsa, ha Soros emberei hatalomra kerülnek” – olvasható a felirat. Végül emlékeztetnek Orbán Viktor kijelentésére: „Nekünk Magyarország az első!” A kormánypárti politikusok nem győzik eleget hangsúlyozni, hogy az ellenzék lebontaná a határzárat, és migránsokat telepítene az országba.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek