2018. november 21., szerda
Olivér

Egyéb Érd

Kiváló sportolóit köszöntötte a város

A Polgárok Háza közgyűlési termében az elmúlt héten átadták az Érd Kiváló Sportolója és az Érd Kiváló Sportcsapata díjakat. Az ünnepélyes díjátadón tizenhárom egyéni sportolót és két sportcsapatot tüntettek ki.

Simó Károly alpolgármester köszöntőjében hangsúlyozta: a város büszke a sportolóira

A sportolókkal, szakvezetőkkel, hozzátartozókkal megtöltött tanácsteremben Simó Károly alpolgármester köszöntőjében hangsúlyozta: az önkormányzat büszke arra, hogy az érdi sportolók sikeresen vesznek részt a hazai és külföldi küzdelmekben, ily módon is öregbítve a város jó hírét.


Fiatal sportolók, szakvezetők, hozzátartozók töltötték meg a tanácstermet Fotók: Boros Sándor

Az egyéni sportolók között díjat kapott Ercsényi Dária, az Érdi Kyokushin Karate Sportegyesület junior Európa-bajnoka, a Móra iskola diákolimpiát nyert súlylökője, Balogh Marianna, a shotokan karatés országos és Európa-bajnok marianumos Módos Katalin, a Batthyány iskola diákolimpiát nyert tollaslabdázója, Kis-Kasza Arabella, valamint a Masters SE akrobatikus rock and rollosa, a magyar bajnok Ferdinándi Gyöngyvér Boglárka. Ugyancsak elismerést vehetett át a Sway Latin Társastánc Egyesület junior magyar bajnok táncosa, Révész Alícia, a Vasas SC fiatal országos bajnok sífutója, Ferbár Csongor, a cselgáncsozók közül az Érdi Judo Club versenyzői, az országos bajnok Révay Balázs, illetve a Kőrösiből az ugyancsak Ob-győztes Kisfaludy Eszter. Kiváló Sportoló címet kapott a Benta SE-ből az ifjúsági országos bajnok Engler Ádám, az Érdligeti iskola Ob-t nyert birkózója Kovács Dávid, a szumós Európa-bajnok Molnár Tamás és a korosztályos válogatott, magyar bajnok Kis-Kasza Miklós.

Az elismeréseket az alpolgármester adta át

Érd Kiváló Sportcsapata díj elismerésben részesült a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola kispályás floorballcsapata, valamint  az Érdi Torna Club serdülő korosztályú lány tánchármasa.


A díjakat idén is a válogatottban szereplő vagy országos bajnoki, diákolimpiai viadalokon dobogón végző diákok kaphatták meg.

Kapcsolódó Cikkek