EUR: 319,46 Ft
CHF: 282,10 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Nagykanizsa

Kiváló teljesítmény

Kis híján országos bravúrt ért el a Nagykanizsa megyei I. osztályú labdarúgócsapata az NB II-es Békéscsaba otthonában a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján. Gombos Zsolt együttese a hazai 3-1-es vereség után hallatlan lelkesedéssel és fegyelmezetten küzdött a Viharsarokban, s jóval magasabban jegyzett ellenfele csak a 82. percben, büntetőből tudta bevenni Szabó Ádám kapuját.

A legjobb nyolc közé így a lila-fehérek jutottak, a Kanizsa pedig majd az amatőrkupa döntőjében vigasztalódhat, ahol az MK-ban legtovább talpon maradt másik megye I-es gárdával, a nyírségi Sényővel méri össze erejét.


Kanizsai helytállás. Szalai Dániel küzd a békéscsabai Szatmárival a nyolcaddöntő első meccsén (Fotó: Gergely Szilárd)

Bár papíron már két hete megkezdődött a zalai focitavasz, az időjárási körülmények miatt a 16. és a 17. fordulót is elhalasztották a megyei I. osztályban. A Nagykanizsa–Keszthely találkozót május 1-jén, a Gyenesdiás–UFC meccset pedig május 21-én pótolják. Amennyiben a játéktér már nem lesz balesetveszélyes, ezen a hétvégén, 11-én Nagykanizsa–Teskánd derbit rendeznek, a város másik együttese, a Kiskanizsa pedig Lentit fogadja.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.