EUR: 322,69 Ft
CHF: 282,86 Ft
2018. október 23., kedd
Gyöngyi

Egyéb Nagykanizsa

Kiváló teljesítmény

Kis híján országos bravúrt ért el a Nagykanizsa megyei I. osztályú labdarúgócsapata az NB II-es Békéscsaba otthonában a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján. Gombos Zsolt együttese a hazai 3-1-es vereség után hallatlan lelkesedéssel és fegyelmezetten küzdött a Viharsarokban, s jóval magasabban jegyzett ellenfele csak a 82. percben, büntetőből tudta bevenni Szabó Ádám kapuját.

A legjobb nyolc közé így a lila-fehérek jutottak, a Kanizsa pedig majd az amatőrkupa döntőjében vigasztalódhat, ahol az MK-ban legtovább talpon maradt másik megye I-es gárdával, a nyírségi Sényővel méri össze erejét.


Kanizsai helytállás. Szalai Dániel küzd a békéscsabai Szatmárival a nyolcaddöntő első meccsén (Fotó: Gergely Szilárd)

Bár papíron már két hete megkezdődött a zalai focitavasz, az időjárási körülmények miatt a 16. és a 17. fordulót is elhalasztották a megyei I. osztályban. A Nagykanizsa–Keszthely találkozót május 1-jén, a Gyenesdiás–UFC meccset pedig május 21-én pótolják. Amennyiben a játéktér már nem lesz balesetveszélyes, ezen a hétvégén, 11-én Nagykanizsa–Teskánd derbit rendeznek, a város másik együttese, a Kiskanizsa pedig Lentit fogadja.

Kapcsolódó Cikkek