2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Klapka Dennis: Tizenöt év után újra bízom Sandyben

Sokéves háborúskodás után rendeződni látszik a Klapka testvérek viszonya. A sárdobálást és fenyegetőzést egyik pillanatról a másikra felváltotta a szeretet és az összetartás. Dennis a Lokálnak elárulta: jobban megbízik Sandyben, mint valaha.

Klapka Dennis /Forrás: Facebook

– Kamaszfejjel úgy döntöttem, hogy egyedül elköltözöm Németországba, mert nem bírtam tovább az itthoni közeget. Nem bírtam, hogy nálunk minden csak a pénz körül forgott, a hírneven és a csillogáson kívül semmi sem számított. Saját otthonunkban olyanok voltunk, mint az idegenek, a szeretet nálunk mindig is ismeretlen fogalom volt. A költözésem után sem lett jobb a helyzet, sőt még inkább eltávolodtunk egymástól. Senki nem volt rám kíváncsi, jóformán egy szülinapi jókívánságra sem futotta a családtól – idézte fel a múltat Dennis, aki testvéreivel együtt nehéz évet tudhat maga mögött.


–  Az elmúlt egy év minden korábbinál nehezebb volt. Apánk elvesztése nagy port kavart, az öröksége körüli civakodás pedig mindenkinek sok fejfájást okozott. Rengeteg vita és nézeteltérés volt köztünk, de ezeket igyekezünk mihamarabb rendezni, hiszen a veszekedés nem vezet sehova. A saját véleményhez való ragaszkodásnál többet ér a családi összetartás, és az elmúlt hetekben arra is rájöttem, hogy a pénz önmagában nem boldogít. Egyszer élünk, és a szeretteinket nem válogathatjuk meg, így a megoldást csak a béke jelentheti. Hosszú idő után először beszéltem őszintén az érzéseimről Sandynek, aki meglepően nyíltszívű és együttérző volt velem. Sokszor éreztem, hogy magányos vagyok, de a testvérem most biztosított arról, hogy szükség esetén ő itt van nekem. Tizenöt év után újra tudok bízni benne. Mindenben segít, ezért nagyon hálás vagyok neki, hisz tudom, apánk halála után óriási teher szakadt rá. Azért az is megnyugtató, hogy a Németországban élő  testvéreink is úgy segítenek, ahogy csak tudnak. Itthon pedig Sandy viszi a céget, amivel ugyan rengeteg a probléma, de jól helytáll. Konkrétan azért küzd nap mint nap, hogy tovább tudjon működni a vállalkozás, és emellett még rám sem sajnálja az idejét, pedig abból nagyon kevés van neki – mesélte Dennis, akinek mondatait testvére is csak megerősíteni tudta.

– Dennisszel mindössze két év van köztünk, így jól megértjük egymást. Kölcsönös a bizalom, most mindketten számíthatunk a másikra – nyilatkozta lapunknak röviden az Aranyasszony.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő a The Cranberries

  Új dallal rukkolt elő egykori énekesnője, a tavaly elhunyt Dolores O’Riordan halálának évfordulóján a The Cranberries ír zenekar, amely áprilisban dobja piacra következő albumát, majd véglegesen feloszlik.

 • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

 • Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.