2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb XXII.kerület

Klauzál Ház éjjel-nappal

Kultúrházak éjjel-nappal programsorozat #mindentegylapra! plakátpályázatán a zsűri által másodiknak ítélt plakátot Czimbal István grafikus, a Klauzál ház munkatársa készítette.

A Képen van a sokszínűség fotópályázaton a zsűri Kocsis Zoltán fotográfus képeit ítélte a legjobbnak. A zsűri különdíját a Klauzál Gábor Budafok-Tétény Művelődési Központ nyerte el. A #mindentegylapra! pályázat II. díját ugyancsak a a Klauzál Ház hozta el, a IV. Klauzál Jam eseményére felhívó plakátjával. Gratulálunk a budafoki díjazottaknak!

Gazdik István igazgató, Funk Ivett művelődésszervező, zenei referens, Czimbal István grafikus és Kocsis Zoltán fotóriporter (Fotó: Czimbal Gyula)

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.