EUR: 323,26 Ft
CHF: 283,25 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Egyéb XXII.kerület

Klauzál Ház éjjel-nappal

Kultúrházak éjjel-nappal programsorozat #mindentegylapra! plakátpályázatán a zsűri által másodiknak ítélt plakátot Czimbal István grafikus, a Klauzál ház munkatársa készítette.

A Képen van a sokszínűség fotópályázaton a zsűri Kocsis Zoltán fotográfus képeit ítélte a legjobbnak. A zsűri különdíját a Klauzál Gábor Budafok-Tétény Művelődési Központ nyerte el. A #mindentegylapra! pályázat II. díját ugyancsak a a Klauzál Ház hozta el, a IV. Klauzál Jam eseményére felhívó plakátjával. Gratulálunk a budafoki díjazottaknak!

Gazdik István igazgató, Funk Ivett művelődésszervező, zenei referens, Czimbal István grafikus és Kocsis Zoltán fotóriporter (Fotó: Czimbal Gyula)

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

  • Szinte egész Újpest sportolt!

    Szinte egész Újpest sportolt!

    ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.