EUR: 317,44 Ft
CHF: 280,27 Ft
2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Belföld

Kontrát: “Soros jelöltjeinek” hatalomra kerülésével elveszne a biztonság

Ha április 8-án “Soros jelöltjei” kerülnek hatalomra, akkor bevándorlóországgá teszik Magyarországot, és elveszítjük a biztonságot – jelentette ki a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken az MTI-nek telefonon nyilatkozva.

Kontrát Károly azt mondta, ebben az esetben Magyarországon is megtörténik az, amit a svéd, német, francia, belga, dán emberek már átéltek, akik a migráció miatt elveszítették a biztonságot.


A bevándorlóországokban ugrásszerűen megnő a bűncselekmények száma, a kisebb betörésektől, lopásoktól kezdve az életellenes bűncselekményekig – hangoztatta.

Mindennapos a nők elleni erőszak, gyakori a csoportos erőszak, “és a fiatal lányokat se kímélik”. A szülők már nem merik nyugodt szívvel elengedni a gyermekeket az iskolába, az emberek sötétedés után nem mernek a városok korábban békés részeire menni – mondta.


No-go zónák alakulnak ki, ahová életveszélyes behatolni, és ahol a migránsok gyakran rendőrökre támadnak – folytatta.

A “bevándorlóországokban” állandó a terrorfenyegetettség. Már kockázatos lett tömegrendezvényre menni, metrón utazni, vagy akár szupermarketben vásárolni, mert bárhol merénylet áldozatai lehetnek az emberek – jelentette ki az államtitkár.

A magyaroknak még van választásuk – mondta Kontrát Károly -, április 8-án mindenki tehet azért, hogy Magyarország ne legyen bevándorlóország, és megőrizze a biztonságot.

Ezt a döntést csupán egyszer lehet elrontani, mert ha “Soros jelöltjei” kerülnek hatalomra, és a migránsokat beengedik, akkor soha többé nem fordítható vissza a folyamat – hangsúlyozta Kontrát Károly.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Demetervin Pincészet – Délceg

  Demetervin Pincészet – Délceg

  A 2017-es évjáratú Délceg nevű furmint és hárslevelű házasítású bora nyerte el “Debrecen Város Fehér Bora 2019” címet.

 • Nyomoznak az MTVA-ban randalírozók ellen

  Nyomoznak az MTVA-ban randalírozók ellen

  Nem számítottak hivatalos személynek azok az ellenzéki politikusok, akik szabályosan megostromolták az MTV stúdióit múlt év decemberében, ezért ellenük és nem az őket az épületből eltávolító fegyveres biztonsági őrök ellen indít nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség.

 • Brüsszel pénzt adna Sorosnak

  Brüsszel pénzt adna Sorosnak

  Jogállamisághoz kötnék az uniós kifizetéseket, illetve rengeteg pénzt adnának civil szervezeteknek az Európa Parlamenti képviselők, akik mindkét indítványt megszavazták múlt csütörtökön.

 • Teljesen megújul a SOTE

  Teljesen megújul a SOTE

  Teljesen megújulhat a Semmelweis Egyetem – jelentette ki Merkely Béla, az intézmény rektora hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.