EUR: 323,11 Ft
CHF: 283,63 Ft
2018. augusztus 22., szerda
Menyhért, Mirjam

Belföld

Kormánypártok: Juhász Péternek menni kell, távozzon a közéletből!

A közéletből való távozásra szólították fel a kormánypártok Juhász Pétert, az Együtt elnökét csütörtökön.

Dunai Mónika, a Fidesz országgyűlési képviselője a közmédiának azt mondta: mélységesen megdöbbent parlamenti képviselőként, nőként és édesanyaként, amikor napvilágot látott, hogy egy országgyűlési képviselő-jelölt, a baloldal egyik vezető politikusa, az Együtt elnöke fizikailag és lelkileg bántalmazta a családját.


Bántalmazta élettársát, gyermekei édesanyját, és emellett saját gyermekei előtt drogozott – tette hozzá a kormánypárti politikus.

Kiemelte: ez elfogadhatatlan a Fidesz és a KDNP számára, az erőszak minden formáját elutasítják, főleg, ha az a gyermekek és a nők ellen irányul.


Megjegyezte: nemcsak a kormánypártok vélekednek így, hanem minden jóérzésű magyar ember, az emberek többsége.

Nem lehet elmenni szó nélkül amellett, hogy Juhász Péter mindezek után még indul is az országgyűlési választásokon, illetve a saját pártja listáját vezeti. A magyar parlamentben, a magyar közéletben nincs helye egy ilyen erőszakos embernek – mondta Dunai Mónika, aki szerint erre abban a pillanatban méltatlanná vált, amikor kezet emelt egy nőre. A Fidesz és a KDNP ezért felszólítja Juhász Pétert, hogy távozzon a közéletből.

A politikus egyúttal arra kért mindenkit, hogy csatlakozzon a www.peticiok.com oldalon elérhető nyilatkozathoz, amelynek célja, hogy Juhász Pétert a közéletből való távozásra szólítsák fel.

Az MTI-hez eljuttatott dokumentumban, amelyet a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége, a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesült, a Bona Média Alapítvány, az Asszonyok a Nemzeti Egységért Mozgalom és a Szót Kérünk a Közjóért Egyesület jegyez, többek között azt írták: felháborító, hogy Juhász Péter a saját nyilvános beismerése ellenére a mai napig nem hajlandó vállalni a felelősséget korábbi élettársával szemben elkövetett cselekedeteiért, és nem vonul vissza a politikától. Hozzátették: botrányosnak tartják, hogy a magyar közéletben olyan emberek is aktívan szerepet vállaljanak, akik erőszakos magatartásukkal veszélyeztethetik hozzátartozójuk lelki és testi épségét. Számukra a család az első, ahol egymás kölcsönös tisztelete és megbecsülése kiemelten fontos, és elutasítják a kapcsolati agresszió minden formáját.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • 53 évesen hosszában úszta át a Balatont

  53 évesen hosszában úszta át a Balatont

  Zimányi András gondolt egyet, és egy olyan célt tűzött ki maga elé, amit még kevesen. Keresztbe már többen is sikeresen átúszták a Balatont, ám ő magasabbra emelte a lécet.

 • Horror áron lehet albérletet találni

  Horror áron lehet albérletet találni

  Jó ideje tart az ingatlanárak folyamatos emelkedése, Budapesten már csak elképesztően drágán lehet lakást kivenni. Rossz hír ez az egyetemistáknak, akik a nemrég kihirdetett felvételi ponthatárok után albérletkeresésbe kezdtek.

 • Lovasparadicsom nyílt Szilvásváradon

  Lovasparadicsom nyílt Szilvásváradon

  Közép-Európa legújabb és legmodernebb lovasközpontját adták át a hétvégén Szilvásváradon a Kincsem Nemzeti Lovasprogram legnagyobb vidéki beruházásaként.

 • Szél Bernadett mindenről lemondott

  Szél Bernadett mindenről lemondott

  A párt társelnöki tisztjéről és az LMP parlamenti képviselőcsoportjának vezetéséről is lemondott Szél Bernadett – értesült a borsod24.