2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Egyéb IX.kerület

Kortalan álarcosbál

Immár hagyományosnak mondható, hogy a Ferencvárosi Művelődési Központban álarcosbált szerveznek az idősebb korosztálynak. Idén csaknem teljesen megtelt a művelődési központ különterme, ami nem meglepő, hiszen közel százan regisztráltak az eseményre.

Még nyugdíjasklubok és idősotthonok lakói is ott voltak a jelmezversenyen. A zsűri tagjai láthattak hastáncost, macskanőt, spanyol táncosokat, sőt Svejkkel és Miss Röfivel is találkozhattak. Persze a meglepetés sem maradhatott el, hiszen a Jászai Mari-díjas Mikó István színművész és színésztársa bohózatokkal és régi slágerekkel szórakoztatta a résztvevőket.


Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.