EUR: 323,08 Ft
CHF: 286,58 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb XIX.kerület

Kossuth térről Kossuth térre

Dr. György István, Kispest országgyűlési képviselőjelöltjének ünnepi beszédével, a Nemzeti Dal közös elszavalásával és csendes főhajtással emlékeztek a helyiek a kispesti Kossuth téren 1848 hőseire múlt csütörtökön.

A megemlékezés után az ünneplők a város felé indultak, hogy csatlakozzanak a békemenethez, ahhoz a több százezres tömeghez, amelynek tagjai együtt vonultak a Kossuth térre, hogy meghallgassák Orbán Viktor miniszterelnök ünnepi beszédét.

Dódity Gabriella fejlesztéspolitikai tanácsnok és dr. György István is virágot helyezett el a Kossuth téren

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.