EUR: 324,96 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 24., vasárnap
Iván

Belföld

Kövér: Ha nem a Fidesz-KDNP marad kormányon, nem lesz Magyarország

Világrengető tétje van az áprilisi választásoknak Kövér László Országgyűlési elnök szerint, aki szerda esti gödi fórumán beszélt a nem csak  Magyarországot, hanem Európát is fenyegető ellenzék által támogatott migrációról.

A házelnök szerint ha nem a Fidesz–KDNP marad kormányon, akkor „Nem lesz Magyarország”.


„Olyan puccs zajlik Európában, mint amit a bolsevikok csináltak száz éve” – vezette fel Kövér László, hogy szerinte milyen világrengető tétje van az áprilisi választásoknak. Elmondása szerint Brüsszel politikusai, Soros György, illetve a balliberális elit arra szövetkezett, hogy lebontsák az „európai nemzetállamok szövetét”, amelyek gazdasági és politikai törekvéseik útjában állnak – köztük Magyarország – írja a MNO.hu.

Kövér László szerint Soros György nyílt befolyása a közéletbe tette lehetővé azt, hogy világossá váljanak tervei, ne csak egy összeesküvés elméletként emlegethessék azt. A politikus szerint Sorosék a család egységének meggyengítésén és a nemzeti tudat felhígításán dolgoznak.

„Gyomorforgató, hányingerkeltő” – mondta Kövér az ellenzéki összefogás felvillant lehetőségére. Szerinte egy „IQ-nuku, morálisan zavart ellenzékkel” állnak szemben. Az ő segítségükre pedig „bolsevik civil szervezetek” sietnek, mint a Trasparency International – olvasható az MNO.hu oldalán.

A küzdelem akkor sem fog véget érni, ha Soros Györgyöt magához hívja Isten egy elbeszélgetésre – zárta beszédét Kövér László a lap információi szerint.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Egy hét múlva élesben indul az online számlázás

    Egy hét múlva élesben indul az online számlázás

    Több mint kétmillió számla érkezett az online számla tesztfelületére június 22-ig; a július 1-jén induló rendszer tehermentesíti a vállalkozásokat és növeli az államkassza bevételét is, a számlázó programok adóhivatalhoz történő bekötésével ugyanis évi 50 ezer milliárd forint összegű számlaforgalom válik láthatóvá és követhetővé az adóhatóság számára – hívta fel a figyelmet a Pénzügyminisztérium (PM) vasárnap.

  • Egyházi kitüntetést kapott Tarlós István

    Egyházi kitüntetést kapott Tarlós István

    Szent Adalbert-díjat kapott a főpolgármester. Az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye kitüntetését Erdő Péter bíboros, prímás, érsek adta át Tarlós Istvánnak vasárnap Óbudán, a Szent Péter és Pál-templomban szentmise keretében.