EUR: 316,40 Ft
CHF: 281,87 Ft
2019. március 23., szombat
Emőke

Belföld

Kövér: Ha nem a Fidesz-KDNP marad kormányon, nem lesz Magyarország

Világrengető tétje van az áprilisi választásoknak Kövér László Országgyűlési elnök szerint, aki szerda esti gödi fórumán beszélt a nem csak  Magyarországot, hanem Európát is fenyegető ellenzék által támogatott migrációról.

A házelnök szerint ha nem a Fidesz–KDNP marad kormányon, akkor „Nem lesz Magyarország”.


„Olyan puccs zajlik Európában, mint amit a bolsevikok csináltak száz éve” – vezette fel Kövér László, hogy szerinte milyen világrengető tétje van az áprilisi választásoknak. Elmondása szerint Brüsszel politikusai, Soros György, illetve a balliberális elit arra szövetkezett, hogy lebontsák az „európai nemzetállamok szövetét”, amelyek gazdasági és politikai törekvéseik útjában állnak – köztük Magyarország – írja a MNO.hu.

Kövér László szerint Soros György nyílt befolyása a közéletbe tette lehetővé azt, hogy világossá váljanak tervei, ne csak egy összeesküvés elméletként emlegethessék azt. A politikus szerint Sorosék a család egységének meggyengítésén és a nemzeti tudat felhígításán dolgoznak.

„Gyomorforgató, hányingerkeltő” – mondta Kövér az ellenzéki összefogás felvillant lehetőségére. Szerinte egy „IQ-nuku, morálisan zavart ellenzékkel” állnak szemben. Az ő segítségükre pedig „bolsevik civil szervezetek” sietnek, mint a Trasparency International – olvasható az MNO.hu oldalán.

A küzdelem akkor sem fog véget érni, ha Soros Györgyöt magához hívja Isten egy elbeszélgetésre – zárta beszédét Kövér László a lap információi szerint.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Az illegális migrációnak nincsenek nyertesei

    Az illegális migrációnak nincsenek nyertesei

    Budapest, 2019. március 22., péntek (MTI) – Az illegális migrációnak nincsenek egyértelmű nyertesei, legfeljebb csak haszonélvezői vannak – hangoztatta a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken, a Mathias Corvinus Collegium (MCC) budapesti migrációs konferenciáját megnyitó beszédében.

  • Meghatározó a bíróságok szerepe a társadalom életében

    Meghatározó a bíróságok szerepe a társadalom életében

    A bíróságok még az igazságszolgáltatásnál is komolyabb szerepet töltenek be a társadalom életében, létük önmagában meghatározó a jogi kultúra, a béke, az együttélés szempontjából – mondta az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke pénteken Kaposváron.