2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Extra

Kulcsár Edina és Csuti: A kicsi viszi majd a gyűrűt az esküvőn

Kulcsár Edina és Csuti az első babafotóval (forrás: Instagram)

Kulcsár Edina szeptember elejére várja első gyermekét, amit igazi csodaként él meg, hiszen csak tíz százalék esély volt rá, hogy természetes úton teherbe essen. A napokban a lánykérés is megtörtént, és Csuti a Lokálnak elárulta: gyermekünk viszi majd a gyűrűt az oltár elé.

Izgalmas időszakon megy keresztül a szerelmespár, hisz a baba és az esküvő mellett még a költözés is napirenden van. Mindez rengeteg költséggel jár, így nem csoda, hogy Edina a várandóssága alatt is végig dolgozni szeretne.


– Szerintem a képernyőről fogok a szülőszobába menni. A baba jön az én életembe, és nem én az övébe. Amikor már picit nagyobb lesz, viszem magammal a forgatásokra, fotózásokra, és amíg én a kamera előtt vagyok, anyukám vagy Csuti vigyáz rá – magyarázta az egykori szépségkirálynő, aki jól viseli a terhességet.

– Szerencsém van, mert egyáltalán nem gyötörtek rosszullétek. Annyit vettem észre magamon, hogy sokkal fáradékonyabb vagyok, hamarabb elalszom esténként, és gyakran hirtelen tör rám az éhség, de akkor annyira, hogy hányingerem van. Egyébként az étkezésben azért próbálok odafigyelni, de nyilván a baba az első, nem pedig az alakom – magyarázta Edina, akit Csuti mindenben támogat.


– Most először érzem azt, hogy nem én vagyok a legfontosabb. Mindenben támogatom a szerelmem, a szülésnél is szeretnék ott lenni vele. Az esküvőt is nagyon várom már, de az még egy picit odébb van. Egyrészt Edina nem szeretne nagy pocakkal oltár elé állni, másrészt fantasztikus lenne, ha a gyermekünk hozná oda nekünk a gyűrűket – árulta el Csuti.

 

Kapcsolódó Cikkek