EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Egyéb Érd

Küzdelmek több korosztályban

Megkezdte a rájátszást az érdi Delta RSE az NB II-es női röplabdabajnokságban. Laub Regináék öt mérkőzést játszanak ebben a szakaszban és kezdésként a HÉP-RÖPKE SE vendégei voltak a múlt szombaton.

Sajnos a kecskeméti mérkőzés első két játékrésze nem sikerült jól az érdieknek: a nyitó szettben 25-11-re, a második felvonásban pedig 25-15-re maradtak alul. A találkozó krónikájához tartozik azonban, hogy a meccs előtti edzésen Tombor Szonja bokája és Juhász Lotti térde is megsérült, így megfogyatkozott kerettel vágott neki a Delta az idegenbeli párharcnak. Visszatérve a játszmákhoz, a harmadikban már sokkal jobban alakultak a dolgok és esély volt megnyerni a játékrészt. Darvas Hanna szép ászai és Végh Angéla szervái is kellettek ahhoz, hogy előnyben érkezzen a csapat a hajrához, a sorsdöntő pillanatokban azonban több hiba is csúszott a Delta játékába és végül 32-30-ra nyertek a házigazdák.


A végeredmény:
HÉP-RÖPKE SE–Delta RSE Érd 3-0 (11, 15, 30)

Szolnokon az elmúlt héten a szupermini korosztály számára tartottak versenyt, ezen vendégszerepelt a Delta RSE is: döntőt játszott, a Szegeddel került szembe a fináléban. Az első szett nagyon szorosan alakult, csupán 27-25-re tudtak nyerni a csongrádiak. A másodikban kevésbé ment jól a játék az érdieknek, 25-18-ra nyert a Szeged, összesítésben pedig 2-0-val szerezte meg az aranyérmet.


Az U13 korosztályú csapat, a miskolci győztesek  Fotó: [email protected]

Az országos minibajnokság miskolci fordulójában a döntőben a Nyíregyháza volt az érdiek ellenfele. Békéscsabán az érdiek vereséget szenvedtek a nyírségiektől, ám ezúttal sikerült a visszavágás: a döntőben 2-0-ra az érdiek diadalmaskodtak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.