EUR: 318,41 Ft
CHF: 284,11 Ft
2019. március 26., kedd
Emánuel

Egyéb Békéscsaba

Labdakavalkád

Az Óvodai Labdakavalkád már 2017-ben is szerepelt a HISZEK (Helyi, Integrált Szabadidősportos és Egyesületi Keretek) Benned Sportprogram rendezvényei között, méghozzá akkora sikerrel, hogy idén is bekerült a pályázatba, ráadásul támogatást is nyert.

Ezúttal ismét 500 nagycsoportos óvodásnak volt lehetősége kipróbálni a kosárlabdát, a röplabdát, a kézilabdát és a focit – ugyanis mindegyiknek komoly hagyományai vannak a településen. A zsivaj erőssége egyértelmű fokmérője volt a program sikerének. De a sportcsarnokbeli játékkal nem ért véget a rendezvény, mert a gyerekek egy-egy érmet, az óvodák pedig egy-egy zsák labdát vihettek haza, hogy folytatódhasson a közös, örömteli sportolás az intézményekben is.

Fotó: Fekete Róbert
Ezúttal az óvodások lepték el a Városi Sportcsarnokot.

Kapcsolódó Cikkek

  • Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Emberölés és fogolyszökés miatt emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nagyecsedi férfi ellen, aki tavaly júniusban börtönbüntetését töltötte, de eltávozása alatt megfojtotta 19 éves élettársát – közölte a főügyészség vezetője kedden az MTI-vel.

  • Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Összesen 60 millió forint bírságot szabott ki a jegybank a Magyar Posta biztosítóira: a Magyar Nemzeti Bank (MNB) egyebek közt nyilvántartási, adatszolgáltatási, informatikai, ügyféltájékoztatási, panaszkezelési és a biztosítási szerződési feltételeket érintő jogsértések miatt hozott intézkedéseket és rótt ki bírságot a Magyar Posta Biztosító Zrt.