2018. augusztus 15., szerda
Mária

Egyéb Békéscsaba

Labdakavalkád

Az Óvodai Labdakavalkád már 2017-ben is szerepelt a HISZEK (Helyi, Integrált Szabadidősportos és Egyesületi Keretek) Benned Sportprogram rendezvényei között, méghozzá akkora sikerrel, hogy idén is bekerült a pályázatba, ráadásul támogatást is nyert.

Ezúttal ismét 500 nagycsoportos óvodásnak volt lehetősége kipróbálni a kosárlabdát, a röplabdát, a kézilabdát és a focit – ugyanis mindegyiknek komoly hagyományai vannak a településen. A zsivaj erőssége egyértelmű fokmérője volt a program sikerének. De a sportcsarnokbeli játékkal nem ért véget a rendezvény, mert a gyerekek egy-egy érmet, az óvodák pedig egy-egy zsák labdát vihettek haza, hogy folytatódhasson a közös, örömteli sportolás az intézményekben is.

Fotó: Fekete Róbert
Ezúttal az óvodások lepték el a Városi Sportcsarnokot.

Kapcsolódó Cikkek

 • In memoriam Matus György

  In memoriam Matus György

  72 éves korában elhunyt Matus György, a Vörösmarty Színház művésze, aki 20 évig volt a Miskolci Nemzeti Színház társulatának tagja.

 • Licitáljon, hogy segíthessen!

  Licitáljon, hogy segíthessen!

  A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert a futball szurkolói körökben. A 42 éves kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt egy évben összefogott az egész magyar sporttársadalom.

 • Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  A kétezres évek egyetlen miskolci zenekara a Holdviola, mely országosan is ismert és sikeres. Tízéves évfordulójukra készülve kerestük meg Farkas Pétert, a formáció vezetőjét, hogy beszéljen nekünk az indulásról, sikerekről és az elkövetkezendő időszak terveiről.

 • Cserkészek táboroztak

  Cserkészek táboroztak

  Láthatóan jó hangulatban telt a visegrádi négyek országaiból érkező cserkészek számára szervezett nemzetközi találkozó, amelynek Dunaújváros adott otthont.