2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Egyéb XIX.kerület

Lanzafame és Hemingway volt a legjobb

1998-ban hívta életre a lassan már hat éve elhunyt Imre Mátyás, az nb1.hu alapítója és egykori főszerkesztője a Magyar Aranylabda díjat. Az nb1.hu 1999 óta gondozza a díjat, kéri fel voksolásra a magyar labdarúgással kiemelten foglalkozó szakírókat és szerkesztőségeket, a szavazásokon több kispesti is előkelő helyen végzett.

Davide Lanzafame idehaza mindenkinél jobbnak bizonyult (MTI/EPA/Abir Sultan)

Idén hat kategóriában lehetett voksolni, az első helyezett 7, a második 5, a harmadik 3 pontot kapott. A legjobb magyar sportvezetőnek George F. Hemingwayt, a bajnok Honvéd elnökét választották. A hazai élvonal legjobb játékosa szintén kispesti lett, az olasz Davide Lanzafame érdemelte ki a címet, míg Gróf Dávid a harmadik helyen zárt a kapusok rangsorában, Gulácsi Péter és Dibusz Dénes mögött.

Tavaly bajnoki címig vezette a Honvédot Hemingway
(Fotó: Keresztesi Balázs)


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.