EUR: 323,27 Ft
CHF: 283,05 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Extra

Lassan felismerhetetlen Nicole Kidman arca

Úgy tűnik, Nicole Kidman nehezen békél meg az idő múlásával, ugyanis ráncaival együtt a mimikája is szinte teljesen eltűnt.

Amerikai lapok azt rebesgetik, hogy ismét botoxoltatott, noha emiatt olykor a rendezőkkel is összetűzésbe keveredik. Arcának pici rezdülései ugyanis egyre nehezebben kivehetők a filmvásznon, amire olykor szükség lenne, ezért tovább tartanak a forgatások, vagy a megszokottnál is többször kell felvenni a jeleneteket. A fotók tanúsága szerint valóban érdekes változáson ment át Kidman arca az elmúlt néhány évben.


Kapcsolódó Cikkek

 • Születésnaposok indítják a klubszezont

  Születésnaposok indítják a klubszezont

  Van azért valami jó is abban, ha véget ér a nyár, hiszen a zenerajongók számára megkezdődik a klubszezon, ami mindig a legérdekesebb eseményeket tartogatja a „kluberek” számára.

 • Rangos díjat kapott a Nanushka

  Rangos díjat kapott a Nanushka

  A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.

 • Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Budapestre jön Walker, a texasi kopó, azaz Chuck Norris! A 78 éves amerikai színész a Baptista Szeretetszolgálat meghívására érkezik a fővárosba, hogy a Budapest Arénában megszervezett Cipősdoboz adománygyűjtő akció sztárvendége legyen.