EUR: 314,43 Ft
CHF: 278,50 Ft
2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Egyéb Debrecen

Lélegzetelállító előadással érkezik a Lord of the Dance!

Ismét hazánkba látogat a világ legnépszerűbb táncegyüttese, a Lord of the Dance! Az ír rendező és sokszoros nemzetközi díjnyertes táncművész Michael Flatley által koreografált produkció 2014-ben teljes felújításon esett át. A Dangerous Games című új előadást április 4-én a debreceni Főnix Csarnokban láthatják az ír tánc és muzsika szerelmesei.

Michael Flatley néhány éve újrakoreografálta és -rendezte az eredeti produkciót, amelynek középpontjában a tánc és a művészet áll. A lélegzetelállító táncokat korszerű vizuális, 3D-s és fénytechnikával ötvözte, így az új hangzásnak és a látványos kosztümöknek köszönhetően páratlan előadás jött létre.


A Dangerous Games az ír folklór alapjaira épülő utazás az időben, a jó és a gonosz klasszikus  meséje. A „Kis Lélek” vezeti be a közönséget a történetbe, és segít a Lordnak, a Tánc Urának megvédeni az embereket a gonosz ellen. Ám Don Dorcha, a Sötét Nagyúr sokkal erősebb és vadabb lett. Vajon megnyerheti-e a Lord a harcot?

Az előadásban három magyar táncos, Krén Andrea, Krén András és Papp Zoltán – bár váltott szereposztásban – is fellép, akik évek óta tagjai és szólótáncosai a társulatnak. Andreát Morrighan (a csábító nő), Andrást a Lord (a Tánc Ura), Zoltánt Don Dorcha (a Sötét Nagyúr) szerepében láthatja a hazai közönség.

Kapcsolódó Cikkek