EUR: 317,49 Ft
CHF: 279,94 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb IV.kerület

Lepkeképeket díjaztak

Azokat az újpesti diákokat díjazták, akik az Újpesti Lepkemúzeum képzőművészeti pályázatán helyezést értek el (fotó: Szabó János)

Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó és dr. Zsigmond Barna Pál alpolgármester adta át az önkormányzat díjait azoknak az újpesti diákoknak, akik az Újpesti Lepkemúzeum képzőművészeti pályázatán helyezést értek el.

Mint azt az alpolgármester elmondta, köszönet jár Megyeri Katalinnak és Juhász Zoltánnak, a múzeum tulajdonosának a kezdeményezésért, ami közelebb hozza a gyerekeket a természethez és a művészethez.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.