EUR: 324,16 Ft
CHF: 278,71 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Belföld

Lerészegezte Gyurcsányt az LMP-s

Lerészegezte a hétvégi ellenzéki megbeszélésen vendéglátóit, vagyis a Demokratikus Koalíció vezetőit, Gyurcsány Ferencet és Molnár Csabát Vágó Gábor, az LMP tárgyalódelegációjának tagja. A DK-vezetők ezért beperelik a hetyke bajszú zöldpolitikust. És ez még csak a tárgyalások kezdete…

Vidám pereskedéssel indul az ellenzéki pártok választási egyeztetése, aminek során Vágó Gábor, az LMP egyik Soros-delegáltja (amikor 2014-ben kiszorult a parlamentből, a milliárdos spekuláns birodalmához tartozó Átlátszónál helyezkedett el szerzőként) állhat majd bíróság elé, mert a 444-nek azt állította: a hétvégi ellenzéki megbeszélésen a vendéglátója részeg volt. Mivel a megbeszélést a DK Teréz körúti irodájában tartották, kellemetlen megjegyzése kizárólag Gyurcsány Ferencre, esetleg Molnár Csaba alelnökre vonatkozhatott.


Gyurcsány és Molnár sajtótájákoztatója után készült a “részegező” felvétel Fotó: Facebook/Demokratikus Koalíció

Ezt gondolja a DK is, mivel hétfőn bejelentették, hogy jogi elégtételt vesznek: „Vágó Gábor nem nevezte meg, hogy kire vonatkozott tegnapi igaztalan állítása, amelyet az ellenzéki pártok tárgyalása után tett. Az LMP politikusa vendéglátóiról beszélt. Ez csak Gyurcsány Ferenc és/vagy Molnár Csaba lehetett. A DK elnöke és ügyvezető alelnöke becsületében sértve érzi magát Vágó Gábor hitvány hazugsága miatt. Ezért Gyurcsány Ferenc és Molnár Csaba jogi elégtételt vesz Vágó Gáboron.”

Gyurcsány korábban dj-nek is állt (Fotó: Origo)

Mint emlékezetes, az ellenzéki egyeztetésről távozva a lépcsőházban Vágó Gábor úgy nyilatkozott a 444.hu-nak: „Igaz, a pogácsa közepesen száraz volt, de még így is hagy némi kívánnivalót maga után a vendéglátó viselkedése. Ha én mondjuk részeg vagyok, és meghívok barátokat otthonra beszélgetni, az a minimum, hogy őket is megkínálom whiskyvel.”Vágó riporteri kérdésére megerősíti: vendéglátója „mind fizikailag, mind a szó átvitt értelmében ittas volt”.


Vágó Gábor (LMP) MTI Fotó: Marjai János

Lapunk megkereste Vágó Gábort, de ő nem állt szóba a Lokállal. A Facebookon azonban reagált a DK fenyegetésére: „Tartozunk az országnak és a választóinknak, hogy józanul és felelősségteljesen az ország jobbítására és együttműködésre törekszünk. Nem elégtétellel kell fenyegetőzni, hanem jövőt mutatni a hazánknak.”

Az ellenzéki egyeztetésen ugyanakkor a jelek szerint ennél érdekesebb nem is történt, csupán annyi, hogy az LMP-s delegáció megerősítette: a DK nem áll szóba a Jobbikkal, akikkel viszont ők továbbra is egyeztetnek. Igen érdekes, hogy a Vona Gáborral egy rendezvényen lefotózott Hadházy Ákos társelnök Vágó Gáborral ellentétben a hétvégén nem volt tagja az LMP tárgyalódelegációjának. Vajon azért van az LMP-nek két társelnöke, hogy az egyiket a baloldalnak, a másikat Vona Gábornak ajánlgassák?!

Buli van a DK-nál (Fotó: Facebook)

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Brüsszel megint Sorost védi

  Brüsszel megint Sorost védi

  Nem nyugszanak a migránspárti uniós bürokraták, ugyanis a Népszava értesülései szerint ma kötelezettségszegési eljárást indít Magyarország ellen az Európai Bizottság a menekülteket segítő szervezetek ellen kitalált, úgynevezett „Stop Soros” törvény és a hozzá kapcsolódó alkotmánymódosítás miatt.

 • Habosan szép az élet

  Habosan szép az élet

  A nagy nyári melegben semmi sem oltja olyan jól az ember szomját, mint egy jó hideg sör. De mit érdemes inni? A boltok polcai tele vannak különböző áru, márkájú és összetételű nedűvel.

 • Gyerekfoci

  Gyerekfoci

  Most, hogy végre vége a vébének (az egész tornán volt vagy 4 jó meccs…) újfent átadhatjuk magunkat az igazi focinak.