EUR: 316,49 Ft
CHF: 281,36 Ft
2019. március 25., hétfő
Irén, Írisz

Külföld

Louie, aki azért szökött el otthonról hogy társán segítsen

Nem mindennapi jótett az, amit Louie végrehajtott csak azért, hogy kis társán Maddy-n segítsen. A 12 éves juhászkutya elszökött otthonról, hogy megmenthesse ezzel a szomszéd kutyus életét.

Louie-t már órák óta keresték gazdái, amikor is a kutya hazatért fáradtan és megviselve, egy nyakába akasztott cetlivel. A papíron az állt, hogy: Louie a nap hőse, elvezetett engem Maddy-hez, aki egy halom ág alá szorulva veszélyben volt. Üdv, Rob.


A kutyus nyakában lógó üzenetet Rob a közeli szomszéd küldte Louie gazdáinak. Az eset után felkeresték Robot, aki elmesélte azt, hogy az eb elvezette őt Maddy-hez aki az ágak közé szorult, sőt a hős négylábú még kiásni is segített bajba jutott társát.

Rob mikor hazaért sehol se találta Maddy-t, egyedül Louie fogadta udvarán, aki mindenével jelezni próbálta azt, hogy tudja, hol lehet szeretett kedvence. A férfi érezte, hogy mit akar üzenni a juhászkutya, és elmondása szerint teljesen biztos volt abban, hogy Louie tudja hol van Maddy, ezért követnie kell őt.


A szomszéd később azt is elmesélte, hogy Louie csapzottsága és fáradsága annak köszönhető, hogy a történtek után mindhárman, Maddy-vel együtt ittak és csobbantak  is egyet a helyi tóban. Rob ezek után kutyakeksszel hálálta meg Louie-nak mindazt amit tett értük.

BoredPanda

 

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • 1200 métert emelkedett a Nemzetközi Űrállomás

    1200 métert emelkedett a Nemzetközi Űrállomás

    Az orosz Progressz MSZ-10 teherűrhajó hajtóműveinek segítségével ezerkétszáz méterrel, a Földtől mért 409,35 kilométeres magasságba emelték a Nemzetközi Űrállomás (ISS) pályájának magasságát – közölte a Moszkva melletti Földi Repülésirányítás Központ (CUP) vasárnap.

  • Megbuktak a Donald Trump elleni vádak

    Megbuktak a Donald Trump elleni vádak

    A Robert Mueller vezette vizsgálóbizottság nem talált bizonyítékot arra, hogy Donald Trump amerikai elnök választási kampánytörzse vagy munkatársai “egyeztettek vagy összejátszottak” az oroszokkal – közölte a szövetségi törvényhozáshoz írt levelében William Barr igazságügyi miniszter vasárnap.