EUR: 312,64 Ft
CHF: 275,62 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Sport

Lovrencsics elsírta magát a vereség miatt

Tovább tart a magyar labdarúgó-válogatott vesszőfutása, Kazahsztán (2-3) után a tartalékos Skócia 1-0-ra intézte el Georges Leekens csapatát, amely némileg frissebben, de hasonlóan céltalanul játszott, mint legutóbb. Annyira, hogy Lovrencsics Gergő elsírta magát a meccs után.

Az újabb vereség után az egymillió dolláros kérdés: mi kell ahhoz, hogy végre eredményes legyen a magyar futball?Még több pénz, meccsenként tízezer szurkoló, vagy a Mohamed Salah, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo csatártrió honosítása nélkül esélyünk sincs labdába rúgni a nemzetközi porondon? Röpke egy év alatt hetedszer kapott ki a válogatott, s nem igazán világverő gárdák ellen égett le. Öröm az ürömben (?), hogy Georges Leekens szövetségi kapitány nem látja annyira tragikusnak a helyzetet.


Budapest, 2018. március 27.
Szalai Ádám elesik a Magyarország – Skócia barátságos labdarúgó-mérkőzésen Budapesten a Groupama Arénában 2018. március 27-én.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

– Kikaptunk, de erre lehet alapozni, szerintem részben visszaszerezte a csapat a szurkolók támogatását – mondta a belga edző a Nemzeti Sportnak. – Üzenet számomra, hogy több játékos szemében is könnycseppet láttam, nekik is fontos a nemzeti csapat.

Ez speciel igaz. Lovrencsics Gergő a könnyeivel küszködött, miközben az M4 Sportnak nyilatkozott a lefújást követően:


– Próbáltunk mentálisan jobban teljesíteni, de nem könnyű nyilatkozni, hiszen kikaptunk. Menni kell tovább, fel kell készülni szeptemberre. Elnézést, nem tudok többet mondani, a könnyeimmel küszködöm, elég volt a vereségekből… – fogalmazott a támadó középpályás.

 

Nikolics még nem tudja, lesz-e válogatott

A mérkőzés után az Egyesült Államokban szereplő Nikolics Nemanja nem csak az eredmény miatt volt elégedetlen. A Chicago Fire csatára csak az utolsó tíz percben kapott szerepet a skótok ellen, és úgy fogalmazott, még nem tudja, vajon számíthat-e rá a kapitány a jövőben. Nikolics hiába lett gólkirály Amerikában, a válogatottban mellőzik a kapitányok.

Kapcsolódó Cikkek