EUR: 320,94 Ft
CHF: 283,08 Ft
2018. november 20., kedd
Jolán

Külföld

Magyar buszsofőrre lőttek Amszterdamban

Hajszálon múlt annak a magyar férfinak az élete, akire egy eddig ismeretlen ember lőtt rá Amszterdamban.

A Bors információi szerint a magyar buszsofőr egy dél-koreai turistacsoportot fuvarozott a holland fővárosba egy német (frankfurti) rendszámú busszal, de amikor péntek este a megadott szálloda közelébe ért, kis híján tragédia történt.


– Egy autó állt meg körülbelül két méterrel mögöttünk. Láttam, hogy a vezetője matat a kesztyűtartóban, majd elővesz onnan valamit, és zsebre dugott kézzel elindul felém – elevenítette fel a történteket a Borsnak a neve elhallgatását kérő buszsofőr. – Mondott valamit, de én le se húztam az ablakot. Ekkor előkapott egy fegyvert, és a fejemre célzott. Elsőre a pisztoly nem sült el, másodjára viszont mellmagasságban kilőtt egy golyót. Az centikre került el, a bal ablaküvegen keresztül a műszerfalba fúródott – mondta a férfi a lapnak.

A támadásról a De Telegraaf is beszámolt. A Bors információi szerint a megtámadott magyar férfinak sikerült feljegyeznie a támadó autójának a rendszámát, ami alapján egyelőre annyit már lehet tudni, hogy a kocsi egy marokkói állampolgárságú ember tulajdonában van.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek