EUR: 317,96 Ft
CHF: 280,80 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Belföld

Magyar György fia is Brüsszelnek dolgozik

Magyar György fia is részt vett a várhatóan szerdán megjelenő brüsszeli kampányjelentés elkészítésében – tudta meg az Origo.

Az Európai Bizottság várhatóan szerdán kiadja legújabb brüsszeli kampányjelentését, azaz a 2018-as országjelentést. Brüsszel újabb alkalmat talált arra, hogy hivatalos dokumentumok közé bújva nyomást gyakoroljon a bevándorlásellenes magyar kormányra. A jelentést a Soros-szervezeteken kívül olyan ellenzéki magyarok írták, mint például Magyar György fia, Magyar Gábor – írja a portál.


Brüsszel mindent megtesz azért, hogy az április 8-i választásokon ne Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP alakítson kormányt a következő négy évre. A várhatóan szerdán megjelenő országjelentésben az Európai Bizottság olyan témákban fejti majd ki véleményét, mint az oktatás, az egészségügy, a korrupció, az igazságszolgáltatás, a szegénység vagy a romák helyzete – ismerteti az Origo, ami arról is beszámol, információik szerint a jelentés – „igazságszolgáltatás hatékonyságára és az ügyészség szervezetére” vonatkozó rész – elkészítésében maga Magyar György fia, Magyar Gábor segített.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek