2018. augusztus 15., szerda
Mária

Egyéb I.kerület II.kerület

Magyar ízeket kóstoltak

Minden eddiginél több ingyenes kóstoltatóval, gasztronómiai bemutatóval és kulturális programmal várták a családokat és vásárlókat a Magyar Ízek tavaszi vásárán a Várkert Bazárban.

A mustra az Agrármarketing Centrum sertéskampányának jelentős állomása volt, ezért középpontjába – már a húsvétra is készülve – a friss idei sonka- és hústermékeket állították.

Volt itt minden, mi szem-szájnak ingere!
(Fotó: Keresztesi Balázs)

A magyar ízek közül a tepertő és a kolbász sem hiányozhatott (Fotó: Keresztesi Balázs)

Húsvét közeledtével már a sonkára koncentráltak a vásáron (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • In memoriam Matus György

  In memoriam Matus György

  72 éves korában elhunyt Matus György, a Vörösmarty Színház művésze, aki 20 évig volt a Miskolci Nemzeti Színház társulatának tagja.

 • Licitáljon, hogy segíthessen!

  Licitáljon, hogy segíthessen!

  A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert a futball szurkolói körökben. A 42 éves kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt egy évben összefogott az egész magyar sporttársadalom.

 • Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  A kétezres évek egyetlen miskolci zenekara a Holdviola, mely országosan is ismert és sikeres. Tízéves évfordulójukra készülve kerestük meg Farkas Pétert, a formáció vezetőjét, hogy beszéljen nekünk az indulásról, sikerekről és az elkövetkezendő időszak terveiről.

 • Cserkészek táboroztak

  Cserkészek táboroztak

  Láthatóan jó hangulatban telt a visegrádi négyek országaiból érkező cserkészek számára szervezett nemzetközi találkozó, amelynek Dunaújváros adott otthont.