EUR: 322,99 Ft
CHF: 281,29 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Sport

Már lehet regisztrálni az Ultiligára

Ötmillió forint összdíjazása lesz az Ultiliga elnevezésű kártyaverseny-sorozatnak, amely a tavaszi selejtezőkkel veszi kezdetét és június 8-ig tart. Werner Tamás, az Ultiliga Kártya Klub Egyesület elnöke tegnap sajtótájékoztató keretében elmondta, a verseny két fő részből áll: a selejtezőket Magyarország 25 legnagyobb városában április 14. és május 13. között rendezik meg, míg a jövő szombattól április 11-ig 30 internetes kvalifikációs versenyre kerül sor. Werner azt is elmondta, hogy az ötmillió forintot a legjobb kilenc játékos között osztják szét, a győztes pedig egy aranygyűrűt is kap. A regisztrációról, pontos időpontokról és egyéb információkról az ultistars.hu., illetve az ultiliga.hu oldalon tudnak tájékozódni az érdeklődők. Az esemény sajtópartnere a Lokál.

Kapcsolódó Cikkek

 • Veszélyben Mourinho állása

  Veszélyben Mourinho állása

  Akár az állásába is kerülhet José Mourinhónak, a Manchester United vezetőedzőjének, ha szombat délután vereséget szenved korábbi sikerei helyszínén, a Chelsea otthonában az angol labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának nyitómérkőzésén.

 • 24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

  24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

  Magyarország 24 éremmel – 12 arannyal, 7 ezüsttel és 5 bronzzal – zárta a Buenos Aires-i ifjúsági olimpiát. Ez minden idők legjobb szereplése. Fiatal sportolóink közül az úszó Milák Kristóf és Késely Ajna volt a legeredményesebb három-három győzelemmel, előbbinek pedig még egy ezüstje is van.

 • Hajrá, magyarok!

  Hajrá, magyarok!

  Holnap kezdődik az év legnagyobb hazai rendezésű sporteseménye, a budapesti birkózó-világbajnokság.