EUR: 321,33 Ft
CHF: 284,53 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

PR

Marika: Szabadidőmben kötök, nem kötögetek

Nem vagyok egy hagyományos nagymama – írta levelében Marika, aki meg is magyarázta: szabadidejében nem kötöget az unokáknak, hanem köt. Méghozzá fogadásokat a Tippmixen. És szépen kiegészíti belőle a nyugdíját.

– Valamikor kézilabdáztam – innen a sport iránti érdeklődésem. A Tippmixszel pedig megboldogult férjem meg a kisebbik fiam fertőzött meg! Ez volt a közös hobbijuk, figyelték a mérkőzéseket, statisztikákat, matematikai esélyeket… Öt éve, amikor János hirtelen itt hagyott bennünket, hirtelen nagyon üres lett az életem. Nagyon fájt az elveszítése. És a fiam is nehezen dolgozta fel. Egyik nap azt mondtam neki, gyere, üljünk le a gép elé, Tippmixeljünk!


Marika fia, Ákos előbb nagyon elcsodálkozott, aztán engedett az anyai unszolásnak. Ákos magyarázott, Marika figyelt.

– Oddsok, kötések – először kínainak tűnt, de a fiam éppolyan türelmesen magyarázta el nekem, mint annak idején, amikor még kicsi volt, a férjem neki! Amíg ezzel  foglalkoztunk, úgy éreztük, János is velünk van, és remekül érzi magát – mesélte levelében Marika, akit elkapott a játékláz. Legalább lekötötte magát valamivel, és persze nyerni is akart. Beleásta magát a témába. Belépett tippmixes csoportokba, és néhány hónappal később a fiával közösen kipróbált egy szisztémát, amit egy tapasztalt játékos ajánlott, aki azt állította magáról, rendszeres megélhetést biztosít neki a sportfogadás.


– Azt ajánlotta, játsszunk meg két találkozót, kötésben. Legyenek 1,7-es és 2-es szorzó köztiek, ezek szorzata több, mint három. Ne találomra válasszunk, ne bízzunk mindent a véletlenre, hogy legyen esélye a tippünknek. Tegyünk fel rá tízezer forintot. Vagy bejön, és akkor a többszörösét nyerjük, vagy bukunk 10-et. Utóbbi esetben, hasonló módon, már 20 ezer forintot kell megtenni. Vagy a többszörösét nyerjük, vagy buktunk, akkor már összesen 30 ezret. Ha nem nyert, tegyünk meg 40 ezret és így tovább, mindig duplázzuk a tétet. Azt mondta, ha nem vagyunk teljesen amatőrök, nem fogunk ötnél többször bukni egymás után. A fiammal megbeszéltük, hogy 160 ezerig megyünk el! Összedobtuk. Amikor a 10-et, a 20-at és a 40 ezret is elbuktuk, kicsit reményvesztetté váltunk. De megállapodtunk, hogy nem adjuk fel! A 80-ezres tipp bejött! 272 ezer forintot nyertünk! Ujjongtunk, és mondogattuk: János büszke lenne ránk.

Marika, mint írja, azóta is ezzel a szisztémával játszik, közösen a fiával, itt ugyanis a feltett összeg a garancia rá, hogy ha nyernek, akkor megtérül az addigi bukó széria minden befektetése, és még jelentős pluszuk is lesz. És azt írja, csak kétszer fordult elő, hogy öt fogadást egymás után elvesztettek.

A sport kiemelt támogatója

A Szerencsejáték Zrt. a sport nagy támogatója. A Totó és a Góltotó játékadója teljes egészében a Sportalapba folyik be. A Tippmix és a TippmixPro játékadójának pedig a fele gazdagítja ezt a kasszát, ezenfelül a többi számsorsolásos játék játékadójának 12 százaléka is a sport támogatását szolgálja.

Kapcsolódó Cikkek

  • Cooky: Hiszek a számmisztikában

    Cooky: Hiszek a számmisztikában

    Cooky hiszi, hogy egész életét végigkíséri a szerencse, ezért is olyan jókedvű és vidám személyiség. Hisz a számisztikában, a négyes a szerencseszáma.

  • Papír helyett eRecept

    Papír helyett eRecept

    2017. november 1-jétől működik az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT). Az egészségügyi intézmények ide töltik fel a betegek ellátása során keletkező összes dokumentumot.