EUR: 323,08 Ft
CHF: 286,58 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Külföld

Markolóval fosztogattak a bevándorlók

Több napja tombol az ítéletidő Írországban, ezt kihasználva zömében bevándorlókból álló rablóbandák kezdtek fosztogatni helyi boltokat – írja egy olvasójukra hivatkozva a pestisracok.hu. Az esetekről nemcsak a helyi sajtó számolt be, hanem maguk az elkövetők is, akik a közösségi oldalakra tettek fel elképesztő videókat.

Az egyik legbizarrabb videón az látszik, amint a megvadult bevándorlók egy lopott markolóval igyekeznek lebontani egy helyi Lidl oldalát. A tolvajok nem élelmiszerre utaztak, hanem a széfet akarták kivinni az épületből, ami sikerült is nekik. Az áruház később összedőlt, de mivel zárva volt, szerencsére senki sem sérült meg. Egy másik felvételen az is látható, hogy a széfet az út közepén törik szét, szintén a lopott markolóval. A bűnözők hóakadályokat és barikádot emeltek az áruház körül, a kiérkező rendőröket pedig kövekkel és hógolyókkal dobálták meg. A hatóságok a nagyjából harminc fosztogatóból hármat tartóztattak le.


 

 

 

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Így manipulálták a sajtót Sorosék

    Így manipulálták a sajtót Sorosék

    Rendszeresen írtak jelentéseket a  Soros-alapítvány vezetői Soros Györgynek a migrációs nyomás növekedésével. A migránsok számán és összetételén túl arról is beszámoltak, hogy miként tálalják ezt a közvélemény elé.

  • Hamburgert szolgált fel a Fehér Házban Trump

    Hamburgert szolgált fel a Fehér Házban Trump

    Az amerikai elnök, Donald Trump óriási hamburger party-t rendezett a Fehér Házban. Az elnök nem furcsa hóbortjának köszönhetően szolgált fel a patinás környezetben többféle gyorséttermi fogást, hanem a több mint három hete tartó részleges kormányzati leállás miatt – a Fehér Ház személyzetének többsége szabadságon van– volt kénytelen ezzel fogadni az amerikai főiskolai futball-bajnokság győztes csapatát.