EUR: 317,86 Ft
CHF: 280,77 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb IX.kerület

Még lehet jelentkezni az irodalmi-zenei fesztiválra

A nulladik napon Makám zenekar alapítója, Krulik Zoltán Petri-estjét hallgathatják meg az érdeklődők

A költészet napja minden irodalomkedvelő ünnepe. Ilyenkor országszerte számtalan műsorral, koncerttel várják a versek, a költészet rajongóit.

József Attila születésnapjához kapcsolódva immár negyedik alkalommal rendezik meg a József Attila Vers-Dal Fesztivált, amely az amatőr alkotók, vers- és dalszövegírók, költők, dalszerzők, versmegzenésítők fesztiválja.


A kétnapos találkozó, amelynek a Dési Huber István Művelődési Ház ad otthont, a kerületi önkormányzat támogatásával valósul meg. A zenészek jelentkezését március 19-ig várják.
Az április 7-én és 8-án megrendezendő  fesztivál szervezői a közönség számára szombat este József Attila, Petri György és Szilágyi Domokos műveiből összeállított zenés gálaműsort kínálnak, vasárnap este pedig a szintén nyilvános ünnepélyes díjátadóval egybekötött záróünnepségen megjutalmazzák a legsikeresebb alkotókat és előadókat. A találkozónak nulladik napja, pontosabban estéje is van. Április 6-án 18 órától a Makám zenekar alapítója, Krulik Zoltán Petri-estjét hallgathatják meg az érdeklődők. Természetesen ez a program is ingyenesen látogatható.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.