EUR: 323,26 Ft
CHF: 283,25 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Egyéb IX.kerület

Még lehet jelentkezni az irodalmi-zenei fesztiválra

A nulladik napon Makám zenekar alapítója, Krulik Zoltán Petri-estjét hallgathatják meg az érdeklődők

A költészet napja minden irodalomkedvelő ünnepe. Ilyenkor országszerte számtalan műsorral, koncerttel várják a versek, a költészet rajongóit.

József Attila születésnapjához kapcsolódva immár negyedik alkalommal rendezik meg a József Attila Vers-Dal Fesztivált, amely az amatőr alkotók, vers- és dalszövegírók, költők, dalszerzők, versmegzenésítők fesztiválja.


A kétnapos találkozó, amelynek a Dési Huber István Művelődési Ház ad otthont, a kerületi önkormányzat támogatásával valósul meg. A zenészek jelentkezését március 19-ig várják.
Az április 7-én és 8-án megrendezendő  fesztivál szervezői a közönség számára szombat este József Attila, Petri György és Szilágyi Domokos műveiből összeállított zenés gálaműsort kínálnak, vasárnap este pedig a szintén nyilvános ünnepélyes díjátadóval egybekötött záróünnepségen megjutalmazzák a legsikeresebb alkotókat és előadókat. A találkozónak nulladik napja, pontosabban estéje is van. Április 6-án 18 órától a Makám zenekar alapítója, Krulik Zoltán Petri-estjét hallgathatják meg az érdeklődők. Természetesen ez a program is ingyenesen látogatható.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

  • Szinte egész Újpest sportolt!

    Szinte egész Újpest sportolt!

    ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.