EUR: 323,08 Ft
CHF: 276,78 Ft
2018. július 17., kedd
Endre, Elek

Belföld

Még mindig változatlan az EU migrációs politikája

Két évvel a brüsszeli merényletek után sincs változás az Európai Unió migrációs politikájában, még mindig minimális ellenőrzéssel engednek be bevándorlókat a tagállamokba – mondta Horváth József biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában.

Rengeteg illegális bevándorlónak nyoma veszett, és az Európában jogosulatlanul tartózkodók kitoloncolása ügyében sincs előrelépés – tette hozzá.


Az elmúlt három évben több mint 330 ember vesztette életét iszlamista terrortámadás miatt Európában, a két éve történt brüsszeli robbantás a 32 halálos áldozatával és több mint 200 sebesültjével a második legtöbb halottat követelő terrortámadás a párizsi Bataclan elleni merénylet után, ahol 130 ember halt meg – emlékeztetett a szakértő.

Az elkövetők nagy része a migrációs hullámmal érkezett, és ezzel Európa képe alapjaiban megváltozott – jelentette ki Horváth József.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Háromszor verte el az ellenzéket a Fidesz

  Háromszor verte el az ellenzéket a Fidesz

  Nemcsak Erdei Sándort, művésznevén Rokker Zsoltit, hanem két másik ellenzéki jelöltet is alaposan elvert a Fidesz–KDNP az időközi önkormányzati választásokon hétvégén.

 • Lebuktak Soros emberei

  Lebuktak Soros emberei

  Nyilvános lett a Sorosleaks, a magyar származású amerikai üzletember, Soros György hálózatának botrányos tevékenysége, ez ellen ágál igen álszent módon a balliberális média– írja az Origo. Azonban, arról már nem szól a liberális sajtó, hogy a szervezet milyen etikátlan és törvényellenes eszközökkel avatkozik be országok belügyeibe.

 • Budapesten is nyílik Ízlelő étterem

  Budapesten is nyílik Ízlelő étterem

  Fogyatékkal élő, megváltozott munkaképességű szakácsok, konyhai kisegítők és felszolgálók jelentkezését várja a Kék Madár Alapítvány, amely Szekszárd után Budapest XII. kerületében nyitja meg a második Ízlelő éttermet.