EUR: 317,08 Ft
CHF: 279,25 Ft
2019. február 20., szerda
Aladár, Álmos

Belföld

Csúnyán pofára estek az Index hírferdítői

Simicska Lajos lakájmédiája egy alternatív valóságban próbálja tartani olvasóit – írja a 888.hu. Az Index csütörtökön reggel egy álhírrel próbálta meg ellensúlyozni bécsi beégésüket.

A milliárdos vállalkozó internetes oldala négy cikkel próbálta meg cáfolni Lázár János videóját, amelyből kiderült, hogy az osztrák fővárosban a migráció következtében megugrott a bűnözés, és párhuzamos társadalmak alakultak ki. Ám a KFC törzsvendégei megint csúnyán melléfogtak. A Bécset és a migráns bűnözést mentegetni próbáló újságírók pechére újra bebizonyosult, hogy tényleg nagyon komoly a baj. Mint arra számítani lehetett, a vér nem vált vízzé, és egy 23 éves afgán szerdán este megkéselt 4 embert. Így “sajnos” a valóság már megint megcáfolta a liberális vágyvezérelt újságírást – írja a 888.hu.


A kétségbeesett indexesek, akik olyan messze állnak a valóságtól, mint Makó Jeruzsálemtől, megkísérelték összehozni az évszázad legnagyobb mentőcikkét úgy, hogy egy Bécsben élő magyar nőt próbáltak majdhogynem terroristaként beállítani.

Kisfiával ment késelni egy féltékeny magyar nő Bécsben” – címmel, amelyből kiderül, hogy senki sem késelt meg senkit, de ők mégis kétszer akkora betűmérettel tették ki az Index oldalára, mint a 4 embert megsebesítő afgán sztoriját. Nem jött be a Chewbacca-védelem.


 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek