EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Belföld

Meghalt Hadházy Ákos áldozata

Meghalt az a nyugdíjas férfi, akit az LMP társelnöke, Hadházy Ákos éveken át ellehetetlenített – tudta meg a Tények. Lányos zavarában a politikus a Facebookon minden ellene a sajtóban megjelent vádat igazolt.

Meghalt az a nyugdíjas férfi, akit az LMP-s Hadházy Ákos akart elüldözni az otthonából – hangzott el a TV2 Tények című műsorában. A 69 éves Acsádi Róbert válságos állapotban feküdt a Szekszárdi Megyei Kórházban. Amikor az ökopárt politikusa ezt a hírt meghallotta, azt írta közösségi oldalára, hogy éveken át könyörgött az idős férfi lányainak, hogy kezdjenek valamit az édesapjukkal, így végre bevitették a kórházba.

Amint a Lokál is beszámolt róla, Hadházy válogatott módszerekkel igyekezett megszerezni Acsádi lakását, ugyanis a férfi egy szekszárdi társasházban lakott a Hadházy család mellett. A három lakásból kettő a politikus tulajdonában volt, és szemet vetett szomszédja ingatlanára is. Mivel a politikusnak többsége volt a lakógyűlésen, bármilyen döntést meg tudott szavazni, így egy költséges tetőfelújítást is. A magát a korrupcióellenes harc megtestesítőjének beállító Hadházy tudta, hogy ezzel anyagilag ellehetetleníti idős szomszédját, úgy próbálta megszerezni a lakást, hogy eltartási szerződést akart aláíratni vele. Hadházy a Facebookon kezdett kínos magyarázkodásba.


– A szomszédommal valóban megbeszéltük, hogy eltartási szerződés fejében nem kell kifizetnie a költségeket. Ezt azonban az egyik lánya az utolsó pillanatban megakadályozta – írta.

Mivel a nyugdíjas nem tudott fizetni a drága tetőfelújításért, beperelte és a 70 ezer forintos nyugdíjából havonta 27 ezer forintot levonatott, így tűzifára sem tellett, de még a gyógyszereit sem tudta megvenni.


A lakás megszerzéséért Hadházy egyébként odáig folyamodott, hogy elzárta a vízvezetéket szomszédjánál, így a nyugdíjas másfél éven keresztül az udvarról hordta a vizet. Később pedig elárasztotta a lakást.

Egyébként az már önmagában is felháborító, hogy Hadházy egy nyugdíjastól perel el 27 ezret, de közben 17 millió forintot költ hobbijára, a repülésre.

Kapcsolódó Cikkek