EUR: 317,49 Ft
CHF: 279,94 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Belföld

Mégsem hiányzik annyira Hadházynak a táskája

Ellopták az LMP társelnökének táskáját. Hadházy Ákos erről saját Facebook oldalán számolt be. A bejegyzés szerint ahogy fogalmaz: gyakorlatilag pótolhatatlan dokumentumok voltak benne. Bár az LMP társelnöke azt mutatta, hogy nagyon megviselte a dokumentumok elvesztése mégsem tett feljelentést a rendőrségen.

“Mocskos, alávaló és aljas tolvajok” – így kommentálta Facebook bejegyzésében Hadházy Ákos, hogy ellopták az autójából a pilótatáskáját. Az LMP politikusa az iratokkal kapcsolatban azt írta, hogy “gyakorlatilag pótolhatatlanok, a dokumentumok egy része természetesen újra kiadható, de az eredeti repülési napló nem. Az, aki azt ellopta, gyakorlatilag tizenkét év kemény munkáját lopta el tőlem. Az eredeti napló nélkül a megszerzett jogosítások ellenére gyakorlatilag lehetetlen ebben a szakmában elhelyezkedni.”


A Tények megkérdezte az Országos Rendőr-főkapitányságot azzal kapcsolatban, hogy tett-e feljelentést Hadházy Ákos, ahogy ő fogalmaz: pótolhatatlan iratok ellopása miatt.

Az ORFK válaszleveléből azonban kiderül, hogy – bár az LMP társelnöke azt mutatta, hogy nagyon megviselte a dokumentumok elvesztése, – mégsem tett feljelentést a rendőrségen.


Kapcsolódó Cikkek