EUR: 321,25 Ft
CHF: 284,65 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Megvan a brit királyi család legszebb arca

Nem sokkal, de megelőzte Meghan Markle, Harry herceg jövendőbelije Katalin hercegnét abban a „versenyben”, amiben a brit királyi család legszebb arcát ismerik el a görög aranymetszés szabályai szerint.

Ez egy olyan arányosságot jelent, ami a természetben és a művészetben is gyakran megjelenik, ám sokszor alkalmazzák emberi arcok szépségének meghatározására, amiben óriási szerepet játszik a szimmetria. Így tehát Meghan kijelentheti, hogy a királyi családban ő rendelkezik a legszebb arccal, megelőzve Vilmos cambridge-i herceg feleségét.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

    Napi 40 ezret költött Curtis drogra

    Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

  • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

    Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

    Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.

  • Saját apját perelte be Rihanna

    Saját apját perelte be Rihanna

    Egyre népszerűbb Rihanna saját divatmárkája, a Fenty. A cégnév az énekesnő teljes nevéből, a Robyn Rihanna Fentyből származik, és nemrég édesapja, Ronald Fenty is indított egy vállalkozást ezzel a névvel.