EUR: 335,95 Ft
CHF: 313,37 Ft
2020. január 19., vasárnap
Sára, Márió

Extra

Megvan a brit királyi család legszebb arca

Nem sokkal, de megelőzte Meghan Markle, Harry herceg jövendőbelije Katalin hercegnét abban a „versenyben”, amiben a brit királyi család legszebb arcát ismerik el a görög aranymetszés szabályai szerint.

Ez egy olyan arányosságot jelent, ami a természetben és a művészetben is gyakran megjelenik, ám sokszor alkalmazzák emberi arcok szépségének meghatározására, amiben óriási szerepet játszik a szimmetria. Így tehát Meghan kijelentheti, hogy a királyi családban ő rendelkezik a legszebb arccal, megelőzve Vilmos cambridge-i herceg feleségét.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Két héttel Gesztesi Károly halála után a műsorvezető egy újabb bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amiben elárulta, hogy barátai mennyit segítenek neki, hogy feldolgozza azt a mérhetetlen fájdalmat, amit volt férje és gyermekének édesapja elvesztése miatt érez.

  • Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian ismét megmutatta testét Mexikóban, tengerparti fürdőzés közben. A valóságshow sztár egy teljes napot töltött a strandon egy bronzszínű, egyrészes fürdőruhában, ami kevesebbet takar testéből, mint egy bikini.