2018. október 23., kedd
Gyöngyi

Egyéb XVII.kerület

Megvédte címét a Hétszínvirág

Már 23. alkalommal rendezték meg a Makk Marci Egészség- és Sportnapot, amely ezúttal új helyszínen, a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Gimnázium tornatermében, a Napsugár Óvoda szervezésében zajlott március elején.

Izgalmas feladatok vártak a kicsikre a Kőrösiben (fotó: Rákosmente önkormányzata)

Miután az előző év győztes csapata, a Hétszínvirág Óvoda képviselői átadták a vándorkupát Fohsz Tivadar alpolgármesternek, a zsűri elnökének, Dunai Mónika országgyűlési képviselő hivatalosan is megnyitotta az óvodások kerületi „olimpiáját”.


Dunai Mónika nyitotta meg a Makk Marci napot

Az önkormányzat tájékoztatásából kiderül, hogy az óvodások csapatai mellett ezúttal olimpiai, világ- és Európa-bajnokok látták el a pályabírók szerepét, amiért Garda Krisztina Európa-bajnok válogatott vízilabdázót illeti a köszönet, aki ma is nagy szeretettel emlékezett a rákoskeresztúri Napsugár Óvodában eltöltött évekre. Krisztina hívó szavára eljött Bujka Barbara Európa-bajnok válogatott vízilabdázó, Dombi Rudolf olimpiai és Európa-bajnok kajakozó, Hadfi Dániel Eb-győztes cselgáncsozó, Hajmási Éva paralimpiai ezüstérmes kerekesszékes tőrvívó, valamint Hoffmann Károly kungfuvilágbajnok.

Idén is a Hétszínvirág nyert (fotó: Rákosmente önkormányzata)

A sorversenyek végső kerületi győztese 2018-ban is a rákoshegyi Hétszínvirág Óvoda csapata lett, egy évig ismét ők őrzik a Makk Marci vándorserlegét. Második helyen végzett az Összefogás, míg a dobogó harmadik fokára a Hófehérke Óvoda csapata állhatott fel.

Kapcsolódó Cikkek