EUR: 321,33 Ft
CHF: 284,66 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Szolnok

Megyénk is bemutatkozott az Utazás Kiállításon és Vásáron

A szálláshelyektől a fürdőkig, a természeti értékektől a kis és nagy rendezvényekig, a gasztronómiaitól a kulturális értékekig a teljes turisztikai kínálat jelen volt Jász-Nagykun-Szolnok megye standján a március 1–4. között megrendezett Utazás Kiállítás és Vásáron.

Az „Alföld szíve” Térségi Turisztikai Egyesület szervezésében és a Megyei Önkormányzat támogatásával zajló budapesti rendezvény a sok felhang ellenére még mindig az a hely, ahova bizony sokan eljönnek információt gyűjteni pihenésükhöz, üdülésükhöz. A csütörtöki szakmai napon nagy számban keresték fel az „Alföld szíve” standot, erről a helyszínen győződtek meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés tisztségviselői is, Kovács Sándor elnök, valamint Piroska Miklós és Berec Zsolt alelnök. A 30 ezres látogatót vonzó kiállításon a megye szolgáltatói számos új kiadvánnyal és programfüzettel készültek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.