2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Extra

Mérgező szavak keserítették a sztárok életét

Akik csúfolódnak vagy ártatlan megjegyzésnek álcázzák sértő szavaikat, nem is tudják, hogy mennyi fájdalmat képesek okozni. Liptai Claudia egy életre megjegyezte, amikor a súlya miatt bántották, ahogy Tóth Vera, Cseke Katinka, Polyák Lilla vagy épp Radics Gigi is. Őket sem kerülték el a mérgező szavak, de ma már irigykedve nézhetik a sikereiket azok, akik egykor bántották őket.

„A kövér nők odaadóak az ágyban
„Ha rám valaki mond valamit, velejéig rombol. Az nagyon bennem maradt, amikor 15-20 kilóval több voltam, és pökhendi módon azt mondta egy »törpe« fiú, hogy a kövér nők olyan odaadóak az ágyban, mert ők összeteszik a két kezüket, ha valaki egyáltalán rájuk néz. Míg meg nem halok, ez szerintem bennem marad” – mondta Cseke Katinka a Micsoda Nők! című műsorban.


„Dömpernek és hordónak csúfoltak”
Radics Gigi dögösebb, mint valaha, és ő az ország egyik legjobb énekesnője, de a mai napig képes elbizonytalanodni.
„Gyerekként túlsúlyos voltam, és sokáig csúfoltak emiatt. Hívtak dömpernek, hordónak, egészen addig, amíg egyszer csak kilencévesen a sulikezdésre húsz kilóval könnyebben érkeztem. Akkor fel sem ismertek a többiek, azt hitték, új lány vagyok” – mondta korábban a Borsnak.

„Nem fázhatsz, téged melegít a hájad”
Tóth Vera átalakulását az egész ország csodálhatja, eddig is szép volt, de úgy érezte, hogy be van zárva a testébe, ezért egy gyomorszűkítő műtét után kemény edzésbe kezdett, hogy elérje álomalakját, és több mint 40 kilót fogyott. Gyerekként is túlsúlyos volt, és ez a probléma végigkísérte az életét, egészen mostanáig.
„Csak annyit mondtam, hogy nagyon hideg van. »Verácska, te nem fázhatsz, téged melegít a hájad« – szólt oda a tanár. Akkor minden összeomlott bennem, egy pillanat alatt elfelejtettem, hogy szép is lehetek. Ez az eset is közrejátszott abban, hogy akkor eldöntöttem: én bizony soha senkinek nem fogok a lelkébe gázolni” – mondta a 33 éves Vera korábban a Bestnek.


Tóth Vera
Fotó: Mészáros Diána

/Fotó: MTI – Koszticsák Szilárd

„Mai napig egy kövér lelkű lány vagyok”
„Egyfolytában Ursulának (a Dr. Bubó című meséből a medve nővér – a szerk.) hívtak és olyan dolgokat mondtak, ami borzalmasan fájdalmas volt. Aztán úgy tettem, mintha nem számítana, miközben a mai napig egy kövér lelkű lány vagyok. Tökmindegy, mekkora leszek. Azzal poénkodtam, hogy a csontvázam mindig kövér marad, hiába halok meg, nehéz lesz eltemetni. Végül is egy barom vagyok, mert választottam egy olyan szakmát, ahol mindennap kiteszem magam ennek. Sőt választottam hét évig egy olyan műsort is, ahol minden reggel üzenhettek a képernyőn, és sokszor írták: »Disznó, mit keresel ott a képernyőn?«. Nagyon nehéz ez” – mondta korábban Liptai Claudia a Propagandában.

Liptai Claudia (Fotó: Máté Krisztián)

 

„Folyamatosan csúfoltak”
Polyák Lilla színész-énekesnő a FEM3 Café című műsorban beszélt arról korábban, hogy gyerekként gyakran bántották.
„Engem is folyamatosan csúfoltak, mert kövér kislány voltam gyerekkoromban. Ugyanakkor az az érzés, hogy én majd megmutatom, biztos vagyok benne, hogy innen jött” – mondta.

Fotó: Mészáros Diána

Kapcsolódó Cikkek