2018. október 20., szombat
Vendel

Sport

Mészöly már tornázhat

Lassan, de biztosan javul Mészöly Kálmán állapota. A Vasas és a magyar labdarúgó-válogatott kőkemény 76 éves hátvédje február elején került kórházba koszorúér-szűkület és bakteriális fertőzés nyomán kialakult tüdőgyulladás gyanújával, a napokban a Szent Ferenc Kórház rehabilitációs osztályára került.

– Hála istennek már többnyire jó hírekkel tudok szolgálni apámmal kapcsolatban – mondta a Szőke Szikla kisebbik fia, Géza. – A hathetes fekvés és az ízületi gyulladás miatt rendszeresen gyógytornász jár hozzá, és a különszoba is a mihamarabbi felépülését segíti. Szóval bizakodó a család, bár a hazatérésére egyelőre még várni kell.

Kapcsolódó Cikkek

  • Veszélyben Mourinho állása

    Veszélyben Mourinho állása

    Akár az állásába is kerülhet José Mourinhónak, a Manchester United vezetőedzőjének, ha szombat délután vereséget szenved korábbi sikerei helyszínén, a Chelsea otthonában az angol labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának nyitómérkőzésén.

  • 24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

    24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

    Magyarország 24 éremmel – 12 arannyal, 7 ezüsttel és 5 bronzzal – zárta a Buenos Aires-i ifjúsági olimpiát. Ez minden idők legjobb szereplése. Fiatal sportolóink közül az úszó Milák Kristóf és Késely Ajna volt a legeredményesebb három-három győzelemmel, előbbinek pedig még egy ezüstje is van.