2019. január 24., csütörtök
Timót

Belföld

Mi történik itt? Sárosdi Lilla védelmébe vette a nőverő Juhászt

Teljesen érthetetlen módon, az őt ért zaklatásról zokogva mesélő színésznő most Juhász Péter védelme miatt szállt ringbe.

Az eset két dolog miatt is igencsak különös. Az első, hogy Juhász Péterről még február elején derült ki, hogy bántalmazta volt élettársát, amit azóta már maga a politikus is elismert. Sárosdi reakciója azért is érhetetlen, mert tulajdonképpen a színésznő indította el vallomásával hazánkban a zaklatók leleplezését.


„Sajnálom,hogy csak most reagálok a “Juhász “ügyre, annál is inkább, mivel ismerem őt is, a volt élettársát is.

2015-16 között közvetlen szomszédai voltunk egymásnak, a gyerekeink azóta is összejárnak, és jelenleg is barátságban vagyunk Péter új családjával. Látom, hogy milyen szeretettel és gondoskodással viszonyul a gyerekeihez.


Hazugságnak tartom mindazt, amivel vádolják, és a nyilvánosság előtt igyekeznek kivégezni ezt az embert!
Sok mindennek voltam, vagyok, szem- és fültanúja, amit nem hozok nyilvánosságra, de a bíróságon tanúskodni fogok.” – olvasható Sárosdi Lilla közösségi oldalára írt üzenet.

Úgy tűnik a színésznőt az sem zavarja, hogy korábban  Juhász Péter az Indexnek nyilatkozva már elismerte, hogy egy órán át dulakodott a nővel, aki eközben „megsérülhetett”.

Március 14-én kiderült, személyi szabadság megsértése gyanújával indított büntetőeljárást Juhász Péter bántalmazási ügyében a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Sárosdi Lilla 2017 októberében beszélt arról, hogy  a Vígszínház főrendezője zaklatta. Pár nappal később a színésznő zokogva könnyebbült meg, miután megtudta, hogy Marton László nyilvánosan is beismerte tettét, és bocsánatot kért korábbi zaklatási ügye miatt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Századvég: Ellenőrizzék a nemzetek az EB-t

  Századvég: Ellenőrizzék a nemzetek az EB-t

  A közelmúltban az EU-t irányító Európai Bizottság rendkívüli  gondot fordított a tagállami költések ellenőrzésére, de hogy maga a Bizottság mire költi a tagállami befizetéseket, az a tagállamok számára egyáltalán nem transzparens. Ezért a Századvég Alapítvány kidolgozott egy javaslatot, amelynek célja egy uniós hivatal felállítása, amely valamennyi intézményi kiadás pénzügyi ellenőrzését végezné, hogy így biztosítsák: a Bizottság valóban az európai emberek javát szolgáló intézkedésekre költse a közös EU-s vagyont, ne ellentétes célokat szolgáló magánszemélyek és szervezetek kifizetőhelyeként működjön.

 • Brutális szkinhedvezér volt Sneider

  Brutális szkinhedvezér volt Sneider

  Újabb részletek láttak napvilágot abból a büntetőügyből, amely során a Jobbik mostani elnöke, Sneider Tamás a rendszerváltás idején szkinhed társaival agyba-főbe vert egy cigányembert és amiért 8 hónap felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték.

 • Sikeres volt a nemzeti konzultáció

  Sikeres volt a nemzeti konzultáció

  A közelmúlt legsikeresebb nemzeti konzultációja zajlott 2017 év végén, a családok védelméről  szóló kérdőívet ugyanis 1,4 millióan töltötték ki, és minden kérdésnél 90 százalék fölötti volt az igen válaszok aránya.

 • Angyalkák a földön

  Angyalkák a földön

  Gondolta volna a fene, hogy a Magyar Kultúra Napja kapcsán angyalkák lepik el Rákosmentét.