EUR: 312,64 Ft
CHF: 275,62 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Extra

Mi történt a 48 óra sztárjával? Rá se lehet ismerni Nick Noltéra

Nick Nolte, a kilencvenes évek egyik legsármosabb színésze az utóbbi időben igencsak elhanyagolta magát. A 77 éves, Golden Globe-díjas színész az évek alatt jó néhány kilót felszedett és egy ideje az ollót és a borotvát is kerüli. Pedig a 48 óra sztárjáért annak idején nők ezrei rajongtak, 1992-ben még a legszexisebb férfinak is megszavazták. Színészi karrierje előtt modellként kereste kenyerét. Habár mindig is voltak súlyproblémái, egy-egy szerep kedvéért hamar formába tudott lendülni, az 1990-es, Hol az igazság? című filmje előtt például 25 kilótól szabadult meg.

Profimedia, Splash

Profimedia, Visual movies

Kapcsolódó Cikkek

 • Tóth Andi kiosztott pár pofont

  Tóth Andi kiosztott pár pofont

  Tóth Andi fontosnak tartja, hogy meg tudja védeni magát, ezért bokszolni kezdett. Az énekesnő mindig is kemény csajnak tartotta magát, és a Lokálnak elárulta, korábban előfordult, hogy kiosztott pár pofont, ha az osztálytársai bántották.

 • Karthago – 40 éves jubileumi koncert

  Karthago – 40 éves jubileumi koncert

  A Karthago együttes ma Magyarországon, sőt Európában is, az egyetlen olyan aktív rockzenekar, amelynek tagjai az 1979-es megalakulásuktól kezdődően, a mai napig is az eredeti felállásban muzsikálnak!

 • Így néz ki Pál Dénes álomkertje

  Így néz ki Pál Dénes álomkertje

  Régi álma teljesült Pál Dénesnek, amikor ősszel végre kertes házba költözött családjával. Az énekes már most kihasználja a tavaszi időt, kertrendezésbe kezdett, készül a munkára is alkalmas, kényelmes terasz és a játszósarok is a kislányának.