EUR: 313,80 Ft
CHF: 276,38 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Belföld

Miből költi a milliókat Hadházy?

Egyelőre nem lehet tudni, vajon miből telik luxushobbijára Hadházy Ákosnak, miután a vagyonbevallása szerint tetemes adóssága van.

Hogy költséges szórakozására honnan van pénze, nem tudni. Hacsak nem hitelből fizeti, a benyújtott vagyonbevallása szerint ugyanis annyi adóssága van, mint amennyit az elmúlt években repülésre költött, azaz 17 millió forint – írja a Borsonline. Az LMP antikorrupciós szóvivőjének 2016-hoz képest nőtt az adóssága, megtakarítása pedig csökkent. Trabantját megtartotta, de korábban vett Skoda Octaviáját egy tizenegymillió forintba kerülő Skoda Kodiaq terepjáróra cserélte. Az autót lízingeli.


Korábban a Borsonline írta meg elsőként, hogy Hadházy Ákos, az LMP társelnöke rengeteg időt tölt a levegőben. A lap kiderítette, hogy az  ökopárt képviselője pontosan mennyi időt és pénzt szán méregdrága és környezetszennyező szenvedélyére. Repülési naplók adataira hivatkozva azt írja a lap, hogy Hadházy 2016 végéig 350 órát töltött a levegőben, erre – az azonosított géptípusok és bérleti díjak alapján – körülbelül 17,5 millió forintot fizetett ki. Ezenkívül több vizsgát is letett, amelyek szintén milliókba kerültek.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

  Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

  Az Európai Unió teljesen rossz működése, a bevándorláspárti politikája és elfordulása a keresztény értékektől Magyarország számára kockázatot jelent – mondta Hollik István az ECHO TV Bayer show című műsorában.

 • Nyomozhatnak a jobbikos után

  Nyomozhatnak a jobbikos után

  Felfüggesztette az Országgyűlés Farkas Gergely jobbikos képviselő mentelmi jogát, amiért Farkas 2018-ban még jelöltként 600 ezres kötlségtérítést ajánlott Kiskunhalason az LMP jelöltjének, hogy cserébe Midi Melánia visszalépjen a választástól.

 • A politika nem nélkülözheti az írástudókat

  A politika nem nélkülözheti az írástudókat

  A politika nem nélkülözheti az írástudókat – mondta Balog Zoltán korábbi emberi erőforrás miniszter, a Polgári Magyarországért Alapítvány elnöke, a Magyar politikai enciklopédia bemutatóján, hétfőn Budapesten.