EUR: 312,64 Ft
CHF: 275,62 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Belföld

Migráns gyilkos: „De hát én csak egy nőt vertem agyon”

Egyelőre csak szikrái vannak a nyugat-európai társadalmak lázadásainak a tömeges migráció miatt, de bármikor elfajulhat a helyzet – hangzott el Udo Ulfkotte és Stefan Schubert Határtalan bűnözés című kötetének magyarországi bemutatóján, írja az Origo.

A lap részletesen beszámol Bayer Zsolt publicista és Földi László biztonságpolitikai szakértő véleményéről, hogy mostanra Európa lelke Közép-Európában található.


„De hát én csak egy nőt vertem agyon” – ez, az Ausztriában barbár gyilkosságot elkövetett migráns védekezésnek szánt horroridézete is szerepel a hazánkban most megjelent, a PestiSrácok.hu által magyarul kiadott Udo Ulfkotte és Stefan Schubert Határtalan bűnözés című oknyomozó kötetében.

A könyvbemutatón Bayer Zsolt a kiadványra utalva azt mondta, Németországban nem engedélyeznek kinyomtatni egy könyvet, és ebben minden benne van. Ulfkottét a vele szemben álló oldal megpróbálta a demokrácia és a szólásszabadság legnagyobb dicsőségére ellehetetleníteni, befeketíteni, majd pedig a végén betiltani. Földi László, biztonságpolitikai szakértő szerintNémetországban mára több városnegyed irányítása fölött átvették az uralmat a migránsok.A szakember szerint nem hipotézisekről írt a szerző, hanem tényekről, ezért kötelező olvasmánnyá tenné – olvasható az Origo cikkében.


Ha megnézzük a mai nyugat-európai demográfiai adatokat, akkor világos, hogy nem a levegőbe beszélt az a török képviselő, aki szerint 20 év múlva a muszlimok többségben lesznek Európában – hívta fel a figyelmet Bayer Zsolt. A publicista elmondta, hogy Németországban 600 ezer olyan illegális migráns van, aki nem kap tartózkodási engedély, de nem tudják őket kiutasítani. Ha Nyugat-Európának ez kell, akkor hajrá, de nekünk el kell kerülnünk ezt a helyzetet – írja a portál.

A lap kitér arra is, hogy Földi László szerint az iszlám európai térhódításában alapvető szerepe volt a nyugat-európai politikai elitnek. A felelősség megállapítását meg kell tenni, mivel többek szerint háború folyik, így nem lehet várni. Kijelentette, hogya történelem már bebizonyította, hogy a kereszténység és az iszlám nem tud egymás mellett létezni.Úgy látja, tudatos üzleti betelepítés folyik Európába, és ennek a fő felelősei a politikusok.

Az 1950-es évek óta zajlik a tervszerű betelepítés Európába, és aki megpróbált ellenállni, azt rögtön nácinak kiáltották ki – mondta Bayer Zsolt.

A teljes cikk itt olvasható!

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • 10 százalékkal emelkedtek a turisztikai bevételek januárban

  10 százalékkal emelkedtek a turisztikai bevételek januárban

  Januárban a turisták mintegy 30 milliárd forintot hagytak a hazai szálláshelyeken, és míg a vendégéjszakák száma az előző évivel közel azonos maradt, a szálláshelyek csaknem 10 százalékkal tudták növelni bevételeiket az előző év azonos időszakához képest – emelte ki a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán kiadott legfrissebb adataiból.

 • Így próbálja “orvosolni” vállalhatatlan zsidózását a Jobbik – Videó!

  Így próbálja “orvosolni” vállalhatatlan zsidózását a Jobbik – Videó!

  Elhatárolódik régi önmagától, és kijelentéseitől Gyöngyösi Márton – mondta a Jobbik frakcióvezetője az Országgyűlés hétfői ülésnapján a PestiSrácok.hu riporterének, aki azt tudakolta a politikustól, hogy vállalja-e még azokat a korábbi nyilvános kijelentéseit, amelyek egyikében arról beszélt hallgatóságának, hogy a holokauszt az egy indulatokat kiváltó állatfaj.

 • A Fidesz tagságának felfüggesztését javasolja a CDU elnöke

  A Fidesz tagságának felfüggesztését javasolja a CDU elnöke

  A Fidesz európai néppárti (EPP-) tagságának felfüggesztését javasolta a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke egy szerdai nyilatkozatában, Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság EPP-s elnöke pedig ugyancsak szerdán megerősítette álláspontját, miszerint meg kell szüntetni a Fidesz tagságát az Európai Unió jobbközép erőit összefogó pártcsaládban.