2019. február 17., vasárnap
Donát

Külföld

Migráns lázadás tört ki a Duna mentén

Migráns lázadás tört ki egy békés Duna menti német kisvárosban. Múlt hét szerdáján a rendőrők ki akartak utasítani egy gambiai migránst, amikor 50 migráns-társuk fogadta őket a Douanwörth-i  befogadóhelyen és kegyetlen ellenállást tanúsítva meghiúsították az illegális migráns előállítását. Egész nap tartott a rendőrség és a migránsok háborúja.  Az esti órákban a rendőrség elérte célját és mintegy 30 migránst letartóztattak lázadás szításáért.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Szexuális visszaélései miatt kitaszították az érseket

    Szexuális visszaélései miatt kitaszították az érseket

    Szexuális visszaélései miatt egy vatikáni fegyelmi bizottság kitaszította a papi rendből Theodore McCarrick volt washingtoni érseket, az amerikai katolikus egyház egyik volt vezetőjét, akit még tavaly is a legbefolyásosabbak között tartottak számon – közölték szombaton hivatalosan a Szentszéknél.

  • Csődeljárást kért maga ellen a Flybmi brit légitársaság

    Csődeljárást kért maga ellen a Flybmi brit légitársaság

    Csődeljárást kezdeményezett maga ellen a British Midland Regional, vagyis Flybmi néven ismert brit légitársaság, és azonnali hatállyal törölte járatait – jelentette be a cég szombat este a honlapján, részben a Nagy-Britannia uniós kiválása (Brexit) körüli bizonytalanságot okolva a kényszerű döntésért.