EUR: 313,80 Ft
CHF: 276,38 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Külföld

Migráns nő a melegeknek: Dögöljetek meg!

Képtelen volt magán uralkodni egy migráns asszony, miután úgy gondolta egy homoszexuális pár sétál előtte. Párizs egyik elővárosában, Rueil-Malmaison egyik bevásárlóüzletében az asszony hihetetlen agresszivitással, minden előzmény nélkül rátámadt a két férfira – írja az Origo.

A boltban vásároló meleg pár fizetni szeretett volna, amikor a migráns nő magából kifordulva ordítani kezdett.


Azt üvöltötte a francia közszolgálati televízió szerint, hogy “Mocskos buzik, Algériában majd elvágják ezért a torkotokat, dögöljetek meg!”. És még folytatta. Az asszony mellett áll 4 éves kislánya, aki végignézte anyja tombolását – ismerteti az Origo.

Az egyik megfenyegetett férfi, egy 55 éves tanár feljelentést tett és a közszolgálati rádiónak elmesélte, hogy mi történt. Jogilag életveszélyesen megfenyegették őket, a rendőrség nyomoz.

A francia homoszexuálisok jogait védő egyesült szerint 2016-ban, tehát a migránsválságot követő első évben döbbenetesen megnőtt a melegek elleni, mindenfajta erőszak száma. És azóta tovább növekszik.

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Úttalan utakon

  A nap képe: Úttalan utakon

  A lengyel Jack Skopinski által tervezett elektromos “off-road” kerekesszék lehetővé teszi a fogyatékkal élők számára, hogy az egyeletlenebb, murvás útszakaszokat, dombokat is simán leküzdje.

 • Szakítani akart, megrendezte saját halálát

  Szakítani akart, megrendezte saját halálát

  Egy kínai nő igen morbid módon próbálta párja tudomására hozni, hogy szakít vele. Ahelyett, hogy kerek perec közölte volna, hogy vége kapcsolatuknak, inkább megrendezte saját halálát.

 • Török terrorista gyilkolt Utrechtben

  Török terrorista gyilkolt Utrechtben

  Lövöldözés történt hétfő délelőtt a hollandiai Utrecht városában egy villamoson, amely következtében három ember életét vesztette, többen pedig megsebesültek.