2019. október 18., péntek
Lukács

Külföld

Migráns szúrt le egy 16 éves kislányt

A szombatról vasárnapra virradó éjszaka egy 16 éves lány barátaival a Gatsby nevű klubba indult szórakozni Németországban. Érkezése után nem sokkal egy eritreai migráns több késszúrással “terítette“ földre, aki a támadás következtében a felső testén szenvedett el súlyosabb sérüléseket, de túlélte a támadást. A biztonsági szolgálat lefogta a támadót és átadta a rendőrségnek.

A rendőrségi jegyzőkönyv szerint a teenager miután táncolni indult a klubban barátaival, hirtelen odalépett hozzá egy 22 évese férfi, aki minden előjel és indíték nélkül többször is megszúrta egy késsel. Hatalmas szerencséje volt a fiatalnak, ugyanis a többszöri késelés ellenére megúszta a támadást, az agresszív migránst pedig miután ártalmatlanná tették a hely biztonsági őrei, a helyszínre érkező rendőrök letartóztatták. A 16 éves lányt a felső testén szenvedett súlyosabb sérülésekkel ápolják a kórházban – írja a rosenheim24.de.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Megszületett a megállapodás a brexitről

  Megszületett a megállapodás a brexitről

  Megszületett a megállapodás a felek között az Egyesült Királyság rendezett európai uniós kiválásának feltételeiről szóló szerződésről – jelentette be Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke és Boris Johnson brit kormányfő csütörtökön.

 • Orbán Viktor: Visegrádi partnereink készek ismét segíteni a magyar határvédelmet

  Orbán Viktor: Visegrádi partnereink készek ismét segíteni a magyar határvédelmet

  Ha Törökországból nem Szíria, hanem Európa felé indul újra a felerősödő migrációs hullám, akkor Csehország, Lengyelország és Szlovákia kész segítséget nyújtani Magyarországnak határai megvédéséhez – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke a visegrádi országok EU-csúcs előtti brüsszeli egyeztetését követően, csütörtökön.

 • Ismét migránsok százai érték el a görög partokat

  Ismét migránsok százai érték el a görög partokat

  Továbbra sem apad a Görögországot érő migrációs hullám, az utóbbi egy napban legalább 474 menedékkérő érkezett a görög égei-tengeri szigetekre – közölte az athéni polgári védelmi minisztérium és parti őrség csütörtökön.