EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 17., szombat
Jácint

Külföld

Migráns taxis akarta elvágni izraeli utasának torkát, mert héberül beszélt

Héberül merészelt beszélni egy családlátogatásra érkező izraeli férfi egy párizsi taxiban. Az arab taxis mindezt hallva annyira kiakadt, hogy el akarta vágni utasa torkát. Kevesen tudják, de Párizsban és Brüsszelben is a taxik 90 %-át az észak afrikai migránsmaffiával hozzák összefüggésbe – írja a Dreuz.

Egy újabb durva történet látott napvilágot a francia sajtóban, melynek egyik szereplője Ronen Ederi, aki a napokban érkezett a francia fővárosba azért, hogy meglátogassa testvérét. Érkezése után, mint ahogyan azt a turisták, vagy a külföldiek szokták, gyorsan fogott is egy taxit, amivel úgy gondolta, hamar eljuthat rokonához. A probléma akkor kezdődött, amikor Ederi megkérte a sofőrt, hogy egy kicsit halkítsa le az üvöltöző rádiót, mert telefonálni szeretne, az arab migráns taxisofőr ezen annyira kiakadt, hogy ordítozni kezdett izraeli utasával – írja a lap.


– Ki vagy te, és kihez mész? Te nem élsz itt, neked itt nincsenek jogaid, ez az autó pedig az enyém, nem a tiéd. Majd megmutatom neked, hogy mi muszlimok mit csinálnak az ilyen emberekkel mint te – ordítozott a migráns, aki azzal fenyegette meg a férfit, hogy elvágja a torkát. Az incidens után Ederi megkérte az arab sofőrt, hogy álljon meg, mert ki akar szállni, de a taxis csak a sokadik kérésre volt hajlandó eleget tenni a kérésnek.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek