EUR: 312,97 Ft
CHF: 275,82 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Külföld

Migránshorror: Hónapokon át erőszakolta és alázta a brit kamaszlányt

Szörnyen horrorisztikus eset történt Nagy Britannia, Manchester városában. Egy migráns  hónapokon át követett egy fiatal lányt, hogy aztán többször is megerőszakolja és megverje. A bevándorló azt élvezte, hogy a lehető legaljasabb módokon alázta a lányt, akinek a férfi parancsára szinte félholtra verve kellett feltakarítania saját vérét.

A férfi egy buliban látta meg először a lányt, akit utána hetekig hotelekbe hurcolt, hogy aztán rajta élje ki beteg és perverz vágyait.


Hogy áldozatát félelemben tartsa, a migráns azt mondta a lánynak, hogy sorozatgyilkos, és korábban 37 emberrel végzett – írja a 888.

A lányt rendszeresen megerőszakolta  és különböző módszerekkel kínozta. Egyik ilyen alkalommal a meztelenül földön fekvő lány fejét rugdosta majd egy hangszóróval mért rá ütést. Mindezek után pedig addig fojtogatta  a szinte félholt nőt amíg az eszméletét nem vesztette. Miután a megalázott és bántalmazott nő magához tért, a fogvatartója arra kényszerítette, takarítsa fel saját vérét, amiről a migráns felvételt is készített.


A brutális eset után a lány csak úgy tudott elmenekülni a hotelból, hogy bántalmazója elaludt, ő pedig megszökött.

Később kiderült, hogy a lány egy nemi úton terjedő betegséget is elkapott az egyébként mentális problémákkal küzdő férfitól, akit most 12 évig terjedő szabadságvesztésre ítéltek. A migránst börtönbüntetése lejárta után kitoloncolják az országból.

Kapcsolódó Cikkek