2019. március 27., szerda
Hajnalka

Belföld

Migránsok erőszakolták meg a nőt, de senki sem foglalkozott vele

Egy év telt el azóta, hogy két fiatal arab migráns brutálisan összeverte, majd megerőszakolta a Svédországban dolgozó Agnieszka Wiśniewskát. A rendőrség nem is foglalkozott az ügyével, pszichológiai segítséget csak 11 hónap elteltével kapott, mivel az illegális bevándorlók a várólistákon elsőbbséget élveznek – írja az Origó.

Agnieszka Wiśniewska Lengyelországból költözött a svéd fővárosba 11 évvel ezelőtt. Egy évvel ezelőtt, azonban megerőszakolták a migránsok a lengyel anyát, akinek ügyével szinte semennyire sem foglalkoztak a svéd szervek.


A nő szokásos napi rutinját tette, amikor munka után bevásárolt és épp hazafelé sétál. Egyszer csak a sötét utcán otthonához már közel, két bevándorló megragadta, fejét egy fához ütötte és berántotta a fák közé, ahol megerőszakolták.

A történtek után egy kamion épp megállt a közelben mire a migránsok megijedtek és elfutottak. A nő ezek után kórházba ment, és hívta a rendőrséget is, akik telefonon keresztül akarták őt kihallgatni. Agnieszka közölte, hogy nem szeretné a gyerekei előtt elmondani a történteket, had mehessen be személyesen, mire a hatóságok közölték vele, hogy akkor majd visszahívják. Azóta sem történt meg.


A történtek lelkileg nagyon megviselték a nőt, ezért pszichológushoz akart fordulni. Az állami klinikán azonban azt mondták neki, hogy : A Svédországba érkező menedékkérőknek is vannak lelki traumáik, ők pedig elsőbbséget élveznek az ott dolgozó és adót fizető európai uniós állampolgárokkal szemben – olvasható az Origón.

Kapcsolódó Cikkek

 • Zsidózókat küld Brüsszelbe a Jobbik

  Zsidózókat küld Brüsszelbe a Jobbik

  Nyilvánosságra hozta az Európai Parlamenti képviselőjelöltjeinek listáját a Jobbik. A díszes társaság náci tagjai állnak az első helyen, akik bővelkednek zsidózó kiszólásokban, botrányokban.

 • Migránskártyán kapott pénzt Hasszán F.

  Migránskártyán kapott pénzt Hasszán F.

  Anonim módon használható “migránskártyát”, rajta 500 eurót vagyis mintegy 150 ezer forintot kapott Görögországban Hasszán F., az a szír férfi, akit terrorizmus gyanújával tartóztatott le vasárnap a magyar bíróság – értesült az M1 hírcsatorna.

 • Európának fontos a keresztény kultúra

  Európának fontos a keresztény kultúra

  A fogyasztás csúcsra járatásában érdekelt globális cégek, a birodalmak építésében érdekelt nemzetközi hálózatok a helyi közösségek szétmorzsolása felé próbálják irányítani a világot – jelentette ki Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Századvég Alapítvány „Mit köszönhetünk a keresztény kultúrának?

 • Az ENSZ menedzselni akarja a migrációt

  Az ENSZ menedzselni akarja a migrációt

  Az ENSZ globális migrációs csomagja nem megállítani, hanem menedzselni akarja a migrációt, amit úgy állítanak be, mintha nem lenne semmiféle biztonsági kockázata – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden az M1-en.