2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Belföld

Migránsokat fogadna be Karácsony Gergely

Uniós pénzből szervez migránsokról szóló érzékenyítő műhelysorozatot a Karácsony Gergely vezette zuglói önkormányzat egyik háttérintézménye és a Menedék Egyesület. A programsorozat kedden indult. Emlékezhetünk rá, hogy Karácsony Gergely pártja, a Párbeszéd Magyarországért csaknem három éve azt javasolta: „EU-s forrásokból újítsák fel és azonnal nyissák meg a használaton kívüli laktanyákat, azokban helyezzék el a menekülteket.”

Karácsony Gergely, mellette Szabó Rebeka (Fotó: Máté Krisztián)

Migránsspecifikus szakmai műhelysorozatot indított útjára tegnap a Zuglói Család- és Gyermekjóléti Központ a Menedék Migránsokat Segítő Egyesülettel közösen. A résztvevők számára a programok ingyenesek, csak regisztrálni kell azokra, mivel az Európai Unió Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alapjának (MMIA) támogatásával valósulnak meg. A keddi, első foglalkozáson a Török kezdőknek című filmet tekinthették meg az érdeklődők – írja a Magyar Idők.


 

A Menedékről érdemes tudni, hogy egy külföldről és a Soros-féle alapítvány által is támogatott civil szervezet, amelyben korábban az LMP miniszterelnök-jelöltje, Szél Bernadett is dolgozott. Karácsony Gergely, aki ma már az MSZP–Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje, egyértelműen a tömeges betelepítés mellett tette le a voksát, amire már korábban is sok minden utalt.

Karácsony párttársa és alpolgármestere, Szabó Rebeka 2016. májusi előterjesztése bevándorlók számára is lehetővé tette volna a szociális bérlakások megpályázását. „A pályázaton részt vehet minden cselekvőképes, nagykorú, európai gazdasági térségi állampolgár, bevándorlási vagy letelepedési engedéllyel rendelkező személy” – állt a Karácsony Gergely párttársa által a zuglói képviselőknek elküldött dokumentumban.


A párt honlapján 2015. június 25-én egyebek mellett a következőt lehetett olvasni „A PM megoldása a menekültválságra” címszó alatt: EU-s forrásokból újítsák fel és azonnal nyissák meg a használaton kívüli laktanyákat, azokban helyezzék el a menekülteket, hogy a debrecenihez hasonló helyzetek ne fordulhassanak elő, valamint semmiképpen se kerüljön sor határ menti kerítés építésére.

Azt is érdemes felidézni, hogy az egyik legnagyobb, bevándorlókat segítő önkéntes szervezet, a Migration Aid 2015 szeptemberében – a Párbeszéd korábbi javaslatához hasonlóan – a következőket írta: „kérjük a Magyarországon várhatóan feltorlódó menedékkérők számára ideiglenes befogadó állomásokként megnyitni az üresen álló laktanyákat, iskolákat és óvodákat”.

/Fotó: MTI

Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője szerint Karácsony Gergely Zugló polgármestereként is bizonyította, hogy nem állna a Soros-terv útjába.

Vagyis senkinek ne legyenek kétségei: Karácsony Gergely és baloldali társai győzelmük esetén szabad utat adnának az illegális migránsoknak Magyarországra.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Óriásit megy a hazai GDP

  Óriásit megy a hazai GDP

  A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) naptárhatással kiigazított adatai szerint Magyarország bruttó hazai terméke (GDP) 5 százalékkal nőtt az idei harmadik negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva.

 • Hazudni tanít migránsokat a sorosista NGO – Videó!

  Hazudni tanít migránsokat a sorosista NGO – Videó!

  Rejtett kamerás felvételen mesélte el egy kanadai dokumentumfilmesnek Ariel Ricker, az Olaszországban Soros pénzéből migránsokat simogató Advocates Abroad vezetője, hogyan tanítják meg hazudni és szerepet játszani az oda érkező migránsokat, akik az így szerzett tudással képesek átverni az EU határellenőrző rendszerét.

 • Staudt ügyében is nyomoz a NAV

  Staudt ügyében is nyomoz a NAV

  A Nemzeti- Adó és Vámhivatal az ügyészség utasítására már Magyarországon is nyomozást rendelt el abban az ügyben, melynek a feljelentés szerint Staudt Gábor az egyik elkövetője.